Redmi Note 11 Pro şarjı çabuk bitiyor

Schale

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elimde Redmi Note11Pro isimli cihaz var 67W hızlı şarjla doluyor 40 50 dakikada 0'dan 100'e ulaşıyor fakat telefon günlük kullanımda şarjı çok çabuk bitiyor. Telefonu nasıl yavaş şarj edebilirim?

Yavaş şarj etmeyle alakalı bir durum değil ki? CPU MediaTek ise genelde verimliliği düşük olur ve güç tüketimi yüksek olur, üstüne bu modellerde pil optimizasyonu yeterli değil, bu sebepler üst üste gelince 5000 mAH batarya bile olsa dayanmıyor 1 güne.

Yavaş şarj etmeyle alakalı bir durum değil ki? CPU MediaTek ise genelde verimliliği düşük olur ve güç tüketimi yüksek olur, üstüne bu modellerde pil optimizasyonu yeterli değil, bu sebepler üst üste gelince 5000 mAH batarya bile olsa dayanmıyor 1 güne.
Teşekkür ederim

Güç tasarrufu modunda da kullanabilirsin birkaç saat kazandırır.
Sağolasın

Elimde Redmi Note11Pro isimli cihaz var 67W hızlı şarjla doluyor 40 50 dakikada 0'dan 100'e ulaşıyor fakat telefon günlük kullanımda şarjı çok çabuk bitiyor. Telefonu nasıl yavaş şarj edebilirim?
Benim cihaz 33w ve yaklaşık 50-60 dakikada tam şarj oluyor. Anlamadığım kısım 67w ile daha hızlı şarj olması gerekmez mi?

Benim cihaz 33w ve yaklaşık 50-60 dakikada tam şarj oluyor. Anlamadığım kısım 67w ile daha hızlı şarj olması gerekmez mi?
Dediğim gibi 40 50 dakika da doluyor bu süre bazen 38 45 civarı oluyor demek istedim sende note11 var sanırım o 33w tı

Yavaş şarj etmeyle alakalı bir durum değil ki? CPU MediaTek ise genelde verimliliği düşük olur ve güç tüketimi yüksek olur, üstüne bu modellerde pil optimizasyonu yeterli değil, bu sebepler üst üste gelince 5000 mAh batarya bile olsa dayanmıyor 1 güne.

Helio G96 işlemci

Technopat Haberler

Geri
Yukarı