Mandosii Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 314 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #11 f1plt dedi: Normal sıfırlama ayarlardan yapılan ile videodaki arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hard reset cihazın ilk alındıgı gününki haline getirir tam formattır yani
f1plt dedi: Normal sıfırlama ayarlardan yapılan ile videodaki arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hard reset cihazın ilk alındıgı gününki haline getirir tam formattır yani
F f1plt Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 79 25 Aralık 2022 #12 Mandosii dedi: Hard reset cihazın ilk alındıgı gününki haline getirir tam formattır yani Genişletmek için tıkla... bi deneyeyim peki tasarruf modunda kullanmak sorun yaratırmı
Mandosii dedi: Hard reset cihazın ilk alındıgı gününki haline getirir tam formattır yani Genişletmek için tıkla... bi deneyeyim peki tasarruf modunda kullanmak sorun yaratırmı
Mandosii Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 314 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #13 f1plt dedi: Bir deneyeyim peki tasarruf modunda kullanmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben denedim bir işe yaramadı. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz uzun süre pil tasarrufu kullanmak sorun teşkil edip etmediğini bilmiyorum.
f1plt dedi: Bir deneyeyim peki tasarruf modunda kullanmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben denedim bir işe yaramadı. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz uzun süre pil tasarrufu kullanmak sorun teşkil edip etmediğini bilmiyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #14 f1plt dedi: Normal sıfırlama ayarlardan yapılan ile videodaki arasında fark varmı Genişletmek için tıkla... Var. Sistemsel sorunlar çözülebilir hard reset ile. Telefon kutudan çıkmış haline dönecek.
f1plt dedi: Normal sıfırlama ayarlardan yapılan ile videodaki arasında fark varmı Genişletmek için tıkla... Var. Sistemsel sorunlar çözülebilir hard reset ile. Telefon kutudan çıkmış haline dönecek.