Redmi Note 11 Pro vs iPhone X

Bütçe
6000

AspeXa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın forum üyeleri nasılsınız? İyisinizdir umarım. Konumuz su elimde yurt dışı dirençli Redmi Note 11 Pro cihaz var ederi 5K filan bunu verip üzerine 1 1.5k verip Face ID'siz X alsam mı onun kararını vermeye çalışıyorum. Bunda uzun süreli wp konuşması yapıyorum ve kısa bir sürede donma kasma yapıyor. Ondan şikayetçiyim. Sizin fikriniz nedir?

Face ID'siz iX demek, ekran yan sanayi ile değişmiş demek. Düzgün bir cihaz arıyorsan 10K altı, Nothing Phone 1'in yurt dışı olanlarına bak.

iPhone SE 2 al. Daha iyi.

Asla. Kullanıyorum batarya ve ekran sorunu yaşıyorum çok hızlı şarj bitiyor ve ekranı cidden küçük

6.5a 8 Plus iPhone X düşünülebilir

Kuzenimde iPhone X var şarjı bayağı hızlı bitiyor ama kamerası gerçekten inanılmaz iyi üzmeyecektir tabii Face ID'nin çalışmaması ekranında bir sorun olduğunu gösteriyor ya daha temiz bir iPhone X bulun ya da Android'e yönelin.

Bu fiyata yurt dışı S21-iPhone11 de bulabilirsiniz. iPhone alırsanız 4 veya 8 ay kullanırsınız S21e tuşlu telefonunuzun IMEI'sini atarsanız kullanırsınız bayağı

iPhone X her türlü daha iyi bir cihaz fakat o bütçeye alacağın telefonun neredeyse her parçası yan sanayidir ki FaceID olmamasından belli. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Nothing alınabilir ya da biraz daha çıkıp eli yüzü düzgün X veya XS bakılabilir.

Arkadaşın dediği gibi SE2020 bakabilirsin 6.5-7kya temizleri var fakat ekran ve batarya konusunda seni üzer. Performans ve kamera konusunda da çok tatmin eder. Kullanıyorum satıp 11 almayı düşünüyorum

Yani bu bütçede sana önerim iPhone 8 Plus, SE2020, yurt dışı S21 ki bulabilirsen S21i direkt al

S21'ler sarı sitedemin yaptığımdamin 8-9 k da başlıyor. Kendim eskiden 7 Plus kullanıyordum yıl başında cihaz hala akıcıydı. Ancak Android'in o denli uzun süreli olacağını düşünmüyorum. iPhone X i de elden alacağım için kamerasını ekranını deneyip hatta tanıdığım bir telefoncuya gösterip almayı düşünüyorum.

Artık ekran oranını SE2020 kadar düşük istemiyorum ayrıca dediğiniz gibi o cihaz pil ve ekran konusunda fazlasıyla çok üzeceği için ona hiç bulaşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…