Redmi Note 11 Pro vs Samsung A33

cigoladalibazda

Femtopat
Hangisi performans açısından daha iyi? Oyun için alacağım, uzun ömürlü olsun yeter.
Başka modelde tavsiye edebilirsiniz.
Amacım kamera değil oyun odaklı uzun ömürlü iyi telefon taksitle alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi performans açısından daha iyi? Oyun için alacağım, uzun ömürlü olsun yeter.
Başka modelde tavsiye edebilirsiniz.
Amacım kamera değil oyun odaklı uzun ömürlü iyi telefon taksitle alacağım.
Oyun içinse A33. Redmi Note 11 işlemci olarak kötü bir telefon. Bu arada bütçe neydi ona göre tavsiye verelim?

Bende Redmi Note 11 Pro var kullanıcısı olarak ben memnunum öneririm de ama öyle sürekli oyun oynamam. Ara sıra yarım saat bir saat Genshin Impact veya Wild Rift oynuyorum. Genshinde 20 30 FPS'lerde oynatıyor ama rahatsız edici düzeyde kasması olmadı combatta oynadım yani. Wild Rift desen 0 kasma zaten bir de 120 Hz moduna alıyorum ekranı bence daha akıcı oluyor oyun 60FPS sabit olsa da.

Xiaomi zamanla ölüyor. Yani her modelde aynı olay var mı bilmem ama herifler kaya gibi telefon yapip içine zamanla patates olan bir işlemci koyuyorlar. 3,5 yıl A2 Lite kullandım. Son 2 yılda o kadar yavaşlamıştı ki bazen Google bile açılmıyordu, resetliyordum öyle açıyordum, kameraya tıklıyordum, 10 sn sonra açıyordu. Şimdi Samsung S20 FE kullanıyorum, 1 yıl oldu, hızda hiçbir fark yok, gayet iyi.

Aynısını ablam kullanıyor ve kendi kendine ekranda dokunmalar oluyor birilerini arıyor Instagram storysi beğeniyor falan. Ben Note 11 Pro'dan önce Note 4X kullandım 4.5 sene. Yavaşlamadı hiç. Kendim düşürdüğüm ve ekranı tuzla buz yaptığım için ekranı kötüleşti. Zamanla pikselleri öldü sadece camını değiştirince. Ama performans olarak hala taş gibiydi. SIM kart görmeyince yenisini aldım bu sene. Pili sıkıntılı oluyordu gerçi.

Aynen, hatta ben bir keresinde telefon yere düşerken tutayim deyip telefona şaplak attim, telefon tavana kadar firlayip sonra kalebodur zemine düştü. Kesin parçalandi deyip baktim ama sadece koruyucu camın kenari çatlamıştı. Sağlamlığı çok iyi ama keşke donanımı da iyi olsa. Vallahi hala kullanabiliyorsa helal olsun, onu kullanmak yetenek ister. Samsung bir tık daha pahalı oluyor, Xiaomi kadar dayanıklı olmuyor ama donanımı güçlü oluyor. En iyisi dikkatli kullanacaksın Samsung alacaksın

Oyun içinse A33. Redmi Note 11 işlemci olarak kötü bir telefon. Bu arada bütçe neydi ona göre tavsiye verelim?
Hocam 10.000 TL öyle aman aman param yok taksitle alıcam aslında ben değil babam yaşım 17 neyse 2000 TL peşin ödeyip gerisini taksit ile halledicez

Hocam annemde Samsung 04s vardı çok yavaş elimdeki cihaz performans açısından kötü

Benim de annemin S3'ü vardi, o sebeple Samsung yillarca aklimda basit ve yavaş bir telefon olarak kaldi, geçen yil S20 FE aldim meğer parana göre düdüğü çalıyormuşsun. Amiral gemisi gibi telefon. Bütçe uygunsa S20 ve üzeri modelleri öneririm

A33 kullanan biri olarak yorumlarım;
Artı yönleri:
Kamerası.
Uzun güncelleme desteği.
Dolby.
Oyunlarda kasma/donma yapmaması.
Ekranının AMOLED olması.
Eksileri:
Şarjı çok hızlı bitiyor.
Oyundan çıkınca bazen arayüzde takılıyor.
Isınıyor.
Jak girişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…