Redmi Note 11 Pro'da 5 saat ekran süresi iyi mi?

• Konuyu başlatan Schale
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.702

Schale

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihaz Note11 Pro telefonu alalı 2.5 ay oldu. 5 Saat normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2023-01-08-22-34-15-549_com.miui.securitycenter.jpg
Screenshot_2023-01-08-22-34-10-579_com.miui.securitycenter.jpg

Pro olmayanını yani Redmi Note 11'i kullanıyordum ve şarjı 2 gün çok rahat gidiyordu. Note 11 Pro donanımı daha iyi olduğu için şarjı muhtemelen daha az gider ama bu kadar kısa gitmez. Normal değil.

Pro olmayanını yani Redmi Note 11'i kullanıyordum ve şarjı 2 gün çok rahat gidiyordu. Note 11 Pro donanımı daha iyi olduğu için şarjı muhtemelen daha az gider ama bu kadar kısa gitmez. Normal değil.
Peki ne yapmam lazım 120hz de bile kullanmadığımda böyle.

Peki ne yapmam lazım 120hz de bile kullanmadığımda böyle.
Bilemiyorum. Telefonu fazla kullanmadan ve ayarlarını hiç kurcalamadan satmıştım. O yüzden böyle bir şeyi yapmanın mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama ayarlardan hangi uygulamanın ne kadar güç tükettiğini bulabiliyorsan güç tüketen uygulamaları bulup kaldır. Bir de telefonu ne kadar kullanıyorsun ve oyun oynuyor musun?

Bilemiyorum. Telefonu fazla kullanmadan ve ayarlarını hiç kurcalamadan satmıştım. O yüzden böyle bir şeyi yapmanın mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama ayarlardan hangi uygulamanın ne kadar güç tükettiğini bulabiliyorsan güç tüketen uygulamaları bulup kaldır. Bir de telefonu ne kadar kullanıyorsun ve oyun oynuyor musun?

Oyun çok nadir oynuyorum onun dışında telefon bekleme halindeyken çok şarj tüketiyor. Telefonu ilk aldığım günden beridir böyle bir sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı