Merhaba. Redmi Note 11 Pro'dan iPhone XR geçmek istiyorum 13.200 TL temiz %87 pil sağlığı olan bir cihaz buldum temiz gibi sizce geçmek mantıklı mı? Oyun için almıyorum günlük kullanım için internet siteleri vb.
Geçilirde 87'lik XR ne kadar götürür bilemedim. Bütçeyi az daha arttırıp bi A35 falan alırsan rahat edersin. X serisi gayet güzel bir seriydi ama çok eskisi artık. Sıfırı üretilse yine alınır ama malum.
Geçilirde 87'lik XR ne kadar götürür bilemedim. Bütçeyi az daha arttırıp bir A35 falan alırsan rahat edersin. X serisi gayet güzel bir seriydi ama çok eskisi artık. Sıfırı üretilse yine alınır ama malum.
Hocam artık Android bıtkım iPhone geçmek istiyorum 2 sene idare etsin yeter zaten 1.5 seneye kalmaz iPhone 13 geçeceğim temiz cihaz zaten %87 yeter diye düşünüyorum sizce.
Hocam artık Android bıtkım iPhone geçmek istiyorum 2 sene idare etsin yeter zaten 1.5 seneye kalmaz iPhone 13 geçeceğim temiz cihaz zaten %87 yeter diye düşünüyorum sizce.
Hocam yurt dışı hat taksam problem degil ama iste yurt disi cihaza nasıl hat takacam IMEI fln mevzuları ztn problem oyun icinde almiyorum gunluk kullanim icin
Hocam mesele çalışıp çalışmaması değil. Ekran süresi gittikçe azalıyor. Benim emektar İP6S var 4 senedir kullanıyorum halende çalışıyor ama şarjı 2 saat ya gidiyor ya da gitmiyor.
Hocam mesele çalışıp çalışmaması değil. Ekran süresi gittikçe azalıyor. Benim emektar İP6S var 4 senedir kullanıyorum halende çalışıyor ama şarjı 2 saat ya gidiyor ya da gitmiyor.
Ama XR sizi idare eder 1.5 sene hemen hemen. Sonrasında yükseltirsiniz.
Merhaba. Redmi Note 11 Pro'dan iPhone XR geçmek istiyorum 13.200 TL temiz %87 pil sağlığı olan bir cihaz buldum temiz gibi sizce geçmek mantıklı mı? Oyun için almıyorum günlük kullanım için internet siteleri vb.