BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu?
Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2023 #2 BGSGP dedi: Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulur, ROM'un amacı eski telefonlara saf android yüklemek zaten. Memnunsanız gerek yok.
BGSGP dedi: Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi bozulur, ROM'un amacı eski telefonlara saf android yüklemek zaten. Memnunsanız gerek yok.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.644 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ocak 2023 #3 BGSGP dedi: Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Root atmadığınız sürece garanti gitmez.
BGSGP dedi: Telefonum daha yeni, Redmi Note 11. telefondan menmunum, ROM atmama gerek yok, yine de ROM atsam daha iyi mi olur? Garantisi falan bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Root atmadığınız sürece garanti gitmez.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2023 #4 Leon Dayı dedi: Root atmadığınız sürece gitmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bootloader kilidi açılmadan kurulmuyor ve açınca garantisi gidiyor.
Leon Dayı dedi: Root atmadığınız sürece gitmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bootloader kilidi açılmadan kurulmuyor ve açınca garantisi gidiyor.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.644 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ocak 2023 #5 PetrAFather dedi: Hocam Bootloader kilidi açılmadan kurulmuyor ve açınca garantisi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsesiyorum.
PetrAFather dedi: Hocam Bootloader kilidi açılmadan kurulmuyor ve açınca garantisi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bende ondan bahsesiyorum.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2023 #6 Leon Dayı dedi: Bende ondan bahsesiyorum. Genişletmek için tıkla... Root atmadığınız sürece gitmez demişsiniz de, Root olmadan ROM olabiliyor.
Leon Dayı dedi: Bende ondan bahsesiyorum. Genişletmek için tıkla... Root atmadığınız sürece gitmez demişsiniz de, Root olmadan ROM olabiliyor.