Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2023 #1 Telefonda bir uygulamaya girerken direkt giriyor animasyon olmadan. Nasıl çözerim bu durumu?
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2023 #2 Dostum geliştrici seçeneklerinden animasyon hızı var. O seçeneği 1X e alsan yeterli olacaktır.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Geliştirici seçeneklerinden Animasyonu kapatmışsındır.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2023 #4 umıtozdogan dedi: Dostum geliştrici seçeneklerinden animasyon hızı var. O seçeneği 1X e alsan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hepsi 1 x zaten uygulamalara girerken animasyon olmadan giriyor. Baklava Ordusu dedi: Geliştirici seçeneklerinden Animasyonu kapatmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hayır açık.
umıtozdogan dedi: Dostum geliştrici seçeneklerinden animasyon hızı var. O seçeneği 1X e alsan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hepsi 1 x zaten uygulamalara girerken animasyon olmadan giriyor. Baklava Ordusu dedi: Geliştirici seçeneklerinden Animasyonu kapatmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hayır açık.