XS kronik sorunlu bir model, neden oneriyorsunuz? Videolarda renk tonlamasi yapmakta zorlaniyor ve videodaki renk dengesi bozuluyor. Kullanan arkadaslarimin cogunlugu bu sorundan muzdarip.
Bana anlatmana gerek yok dostum. Yukarıda belirttim zaten. Ekranın bir anda çizgilenmesi felan karşılaşacağı sorunlar değil. (Hasar almadığı sürece). Genel olarak kurcalanam cihazlar.
XS kronik sorunlu bir model, neden oneriyorsunuz? Videolarda renk tonlamasi yapmakta zorlaniyor ve videodaki renk dengesi bozuluyor. Kullanan arkadaslarimin cogunlugu bu sorundan muzdarip.
Neden öyle dediğinizi hiç anlamadım. XS kullanıcısıyım ve sorunlarım yok. Size sadece bazen ısındığını söyleyebilirim ve bataryasının çok iyi olmadığını söyleyebilirim. XS'in kronik sorunlu olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.