Redmi Note 11E -22041219C- AOSP ROM var mı?

ozzzyy03

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Redmi Note 11E model bir telefon aldım ama MIUI çok kasmalar yapıyor ve hatalar var. 22041219C cihaz modeli. Şu an içerisindeki yazılımda cihaz adı"Redmi Note 10 5G" olarak görünüyor. Sanırım global ROM olarak bunu yüklemişler. İnternette herhangi bir sonuç bulamadım. Bu model ara model gibi çıkmış zannedersem. Redmi Note 10 5G crDroid ROM'unu yüklesem olur mu sizce? Yardımcı olabilirseniz veya fikir verebilirseniz sevinirim.

ROM ile cihazın uyumlu olup olmadığını öğrenmek için device ınfo hw uygulamasını yükleyin. Uygulamada "sistem" sekmesinde bulunan cihaz ( ya da ürün) adını kontrol edin. Örneğin benim cihazım Redmi Note 10 Pro olduğu için bu sekmede "sweet" cihaz adı yazıyor. Ben sweet isimli cihazlar için geçerli Custom ROM'ları kurabilirim anlamına geliyor.

ROM ile cihazın uyumlu olup olmadığını öğrenmek için device ınfo hw uygulamasını yükleyin. Uygulamada "sistem" sekmesinde bulunan cihaz ( ya da ürün) adını kontrol edin. Örneğin benim cihazım Redmi Note 10 Pro olduğu için bu sekmede "sweet" cihaz adı yazıyor. Ben sweet isimli cihazlar için geçerli Custom ROM'ları kurabilirim anlamına geliyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kontrol edeceğim

Bunlar yazıyor üstadım @metalheadbangg

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-12-20-20-53-998_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    Screenshot_2022-12-12-20-20-53-998_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_2022-12-12-20-20-43-308_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    Screenshot_2022-12-12-20-20-43-308_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Maalesef cihaz için derlenmiş bir ROM yok fakat treble gsi imajları kurabilirsiniz. Anlatımı Redmi Note 10 5G XDA forumunda yapılmış. Phhtreble ROM portları ve fix dosyaları ile beraber büyük ihtimal cihazınızda stabil çalışacaktır.

Bende Redmi Note 11E yazıyor seninki global ondandır zaten model numarası sonunda seninkinde G harfi var buda global demek ama bende C harfi var yani çin bunu globale nasıl cebirecegim bilen varmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı