UMUT0763 Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba Redmi Note 11E cihazım MIUI 13 ama ben MIUI 14 EEA veya TR ROM'unu yükleyeceğim. Yanımda bilgisayar yok bu yüzden burdaki ilk yöntemi denedim ama Ayarlardaki MIUI butonuna tıklayınca hiçbir şey olmadı nedenini bilen var mı? Bu düğmeye tıklayınca bir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Merhaba Redmi Note 11E cihazım MIUI 13 ama ben MIUI 14 EEA veya TR ROM'unu yükleyeceğim. Yanımda bilgisayar yok bu yüzden burdaki ilk yöntemi denedim ama Ayarlardaki MIUI butonuna tıklayınca hiçbir şey olmadı nedenini bilen var mı? Bu düğmeye tıklayınca bir şey olmuyor.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Ağustos 2023 #2 O yöntem işe yaramıyor global ROM'dan eea roma geçmek için telefonun bl kiliti açılıp TWRP kurulmalı ve eea ROM'u telefona kurmak lazım.
O yöntem işe yaramıyor global ROM'dan eea roma geçmek için telefonun bl kiliti açılıp TWRP kurulmalı ve eea ROM'u telefona kurmak lazım.
UMUT0763 Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Pencere bakıcısı dedi: O yöntem işe yaramıyor global ROM'dan eea roma geçmek için telefonun bl kiliti açılıp TWRP kurulmalı ve eea ROM'u telefona kurmak lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Peki MIUI 14 e TWRP olmadan geçebilir miyim (Global EEA farketmez)
Pencere bakıcısı dedi: O yöntem işe yaramıyor global ROM'dan eea roma geçmek için telefonun bl kiliti açılıp TWRP kurulmalı ve eea ROM'u telefona kurmak lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Peki MIUI 14 e TWRP olmadan geçebilir miyim (Global EEA farketmez)
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Ağustos 2023 #4 UMUT0763 dedi: Teşekkürler. Peki MIUI 14'e TWRP olmadan geçebilir miyim (global eea fark etmez) Genişletmek için tıkla... Fastboot modunda MIUI 14 geçiş yapabilirsiniz sadece mi kilidini açmalısınız.
UMUT0763 dedi: Teşekkürler. Peki MIUI 14'e TWRP olmadan geçebilir miyim (global eea fark etmez) Genişletmek için tıkla... Fastboot modunda MIUI 14 geçiş yapabilirsiniz sadece mi kilidini açmalısınız.