Redmi Note 11e, Note 11SE ve Redmi 10/10C'nin kronik bir problemi var mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.

Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Bu modellerin herhangi bir kronik problemi bulunuyor mu?

11E'de Wi-Fi çekmeme problemi varmış, doğru mu?

Bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Bu modellerin herhangi bir kronik problemi bulunuyor mu?

11SE sorunlar var kapanıp açılmama en iyisi Redmi Note 10 serisine yönelin.

Arayüz tabanlı çok sıkıntılar var. Alan arkadaşlarım hep arayüzden dolayı şikayetçi. Bazen Android güncellemesi geldiğinde recovery modda takılı kalıyor. 3 farklı arkadaşım bu durumun olduğunu söylemişti.

11E ve 11SE'ye özel mi yoksa genel olarak Xiaomi'lerden mi bahsediyorsunuz?

Yukarıda belirttiğim gibi kapanma gibi bir durum ile karşılaşabilirsiniz.
Sanki tüm Note 11'lerde kronik bir sorunmuş gibi belirtiyorsunuz. Hangi yazılım sürümü? Bug trackerları kontrol ettiniz mi? Kapanma sorunu çoğunlukla yazılımsal oluyor, sıfırlayın veya güncelleyin.

Bug tracker'da bunu buldum. Uzak durmak lazım o zaman bundan. 11SE hakkında bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…