Redmi Note 11e, Note 11SE ve Redmi 10/10C'nin kronik bir problemi var mı?

Genel olarak bu sorun var.
Tüm Xiaomi telefonlarda kapanma sorunu olması imkansız. Bir sürü Xiaomi, Poco telefon var Note 8 2021 hariç hiçbirinde öyle bir sorun yok. Note 8 2021 de düzeldi. Konu açıp destek isteyin onun için.

10C'den komple vazgeçtim. Redmi Note 11SE düşünüyorum. Düşünceleriniz neler? Kronik sorunu var mı?

Son düzenleme:

S ile SE başka model mi ayni mı?

Yaklaşık 3.5 sene Redmi Note 7 kullandım ve benim kişisel tavsiyem Xiaomi ve Redmilerden farklı marka cihazlara yönelmeniz olurdu. Aldıktan 3-5 ay sonra hayalet ekran sorunu çıkmıştı ve garantisiyle uğraşmıştım hatta forumda konu olarak bile açmıştım bunu. Arayüz sorunları, kronikleşmiş ekran sorunları, yazılım sorunları... 10dk önce başka bir konu sahibinin simgelerle olan bir sorununu konuştuk. Velhasılıkelam, bütçe ve imkanlarınız dahilindeyse Samsung modellerine falan yönelin avantajınıza olur. Uzun süre güncelleme ve akıcı bir arayüz alırsınız en azından. Kişisel olarak illaki Xiaomi veya Redmi alacağım derseniz, umarım minimum sorunla karşılaşırsınız.

Ben kapanma sorunundan bahsetmedim ki. Sadece arayüz kaynaklı sorunlar olduğunu belirttim. Bazı Android güncellemelerinde büyük sorun olmuyor reset atınca geçiyor genelde. Recovery modda takılı kalıyor. Bir sürü uğraştırıyor sadece. Sistem arayüzü kaynaklı kasmalar hep mevcuttu yeni sürümlerinde düzelttiklerini iddia ediyorlar. 11SE modelini tavsiye etmiyorum. O fiyata verilecek bir telefon değil. Redmi 10s 8 GB versiyonunu almanı tavsiye ederim.

Hocam anneme Note 11s aldım kullanıyor yurt dışı herhangi bir sorunu problemi yok.

Hocam anneme Note 11s aldım kullanıyor yurt dışı herhangi bir sorunu problemi yok.
11SE ile 11S farklı hocam ya. Xiaomi'nin mükemmel politikası sağ olsun 15'den fazla Note 11 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…