M. Akif Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Telefon daha önce kullanılıyordu atılmış IMEI ile ama şimdi IMEI gitti. Götürüldüğü adamda atılmaz dedi. Ne kadar doğru bu?
Telefon daha önce kullanılıyordu atılmış IMEI ile ama şimdi IMEI gitti. Götürüldüğü adamda atılmaz dedi. Ne kadar doğru bu?
yytestyhand Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 562 5 Ekim 2023 #2 Telefon çöp olmuş geçmiş olsun.
M. Akif Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 yytestyhand dedi: Telefon çöp olmuş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Neden? yytestyhand dedi: Telefon çöp olmuş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bukadar mıydı, açıklama yapman gerekmez miydi? Son düzenleme: 5 Ekim 2023
yytestyhand dedi: Telefon çöp olmuş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Neden? yytestyhand dedi: Telefon çöp olmuş geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bukadar mıydı, açıklama yapman gerekmez miydi?
yytestyhand Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 562 5 Ekim 2023 #4 M. Akif dedi: Nasıl? Neden? Bu kadar mıydı, açıklama yapman gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... IMEI olmazsa telefonu kullanamazsanız arama SMS atamazsınız hiçbir işe yaramaz kısaca.
M. Akif dedi: Nasıl? Neden? Bu kadar mıydı, açıklama yapman gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... IMEI olmazsa telefonu kullanamazsanız arama SMS atamazsınız hiçbir işe yaramaz kısaca.
M. Akif Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #5 yytestyhand dedi: IMEI olmazsa telefonu kullanamazsanız arama SMS atamazsınız hiçbir işe yaramaz kısaca. Genişletmek için tıkla... Bunları bende biliyorum, benim sorduğum ımeı olmama diye birşey var mı?
yytestyhand dedi: IMEI olmazsa telefonu kullanamazsanız arama SMS atamazsınız hiçbir işe yaramaz kısaca. Genişletmek için tıkla... Bunları bende biliyorum, benim sorduğum ımeı olmama diye birşey var mı?