Redmi Note 11'i satıp iPhone 7 almak mantıklı mı?

Elimde Redmi Note 11 var. 128/6 model gayet memnunum aslında ama nedense iPhone denemek istiyorum. Sizce bunu satıp EasyCep tarzı yerlerden en iyi (a) kalite iPhone 7 alsam nasıl olur?

Bende daha önce iPhone 7 vardı bozuldu ve Redmi Note 11 Pro geçtim şu an güncel olarak Redmi Note 11 daha yeni bir telefon iPhone 7'ye kıyasla aralarında farklar var bayağı bence Redmi daha iyi iPhone 7'den değişme ama kamera olarak hangisi daha iyi bilmiyorum performans Redmi ama kamera takıntınız varsa her gün fotoğraf çekiliyorsanız iPhone.

Redmi Note 11, geniş ekranı, yüksek çözünürlüklü kameraları ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken bir cihazken iPhone 7, daha küçük bir ekranı ve daha eski bir işlemciye sahip olsa da, Apple'ın iOS işletim sistemi ve güçlü uygulama ekosistemi ile de bilinmektedir.
Eğer daha büyük bir ekran, yüksek çözünürlüklü kameralı cihaz istiyorsan, Redmi Note 11.

Ancak, daha küçük bir ekran ve daha eski bir işlemciye sahip olmakla birlikte, iOS işletim sistemi ve daha kaliteli malzemelerden yapılmış bir cihaz istiyorsanız, iPhone 7

Redmi Note 11, geniş ekranı, yüksek çözünürlüklü kameraları ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken bir cihazken iPhone 7, daha küçük bir ekranı ve daha eski bir işlemciye sahip olsa da, Apple'ın iOS işletim sistemi ve güçlü uygulama ekosistemi ile de bilinmektedir.
Eğer daha büyük bir ekran, yüksek çözünürlüklü kameralı cihaz istiyorsan, Redmi Note 11.

Ancak, daha küçük bir ekran ve daha eski bir işlemciye sahip olmakla birlikte, iOS işletim sistemi ve daha kaliteli malzemelerden yapılmış bir cihaz istiyorsanız, iPhone 7
Kafam karıştı hocam ya en iyisi bir süre daha devam edeyim sonra satıp para ekler 11 falan alırım hepinize teşekkürler

2.el sarı siteden SE 2020 arayın, şu an 2.el iPhone modellerinde en uygun olan o. Diğer modeller fiyatına göre kötü, misal iPhone 8 alıp 5K vereceğinize üstüne 1K ekleyip SE 2020 alsanız iPhone 11 ile aynı işlemciye sahip ve daha iyi bir kamerası olan bir modeli almış oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı