Redmi Note 11s güncelleme yapılmalı mı?

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Selam.
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 11s aldım çok memnunum ama 2 adet sıkıntım var.
1.olarak: Hangi marka olursa olsun güncelleme ile telefonlar yavaşlatılıyor. Güncellemeleri yapmayacağım o yüzden. Ayrıca Android 12'yi beğenmiyorum şu anki Android 11'den gayet memnunum. Ama küçük buglar olabiliyor bazen, muhtemelen gelen ilk güncelleme ile bu buglar düzelecektir, bu yüzden sadece ilk güncellemeyi yapmayı düşünüyorum ama asıl soru şu: İlk güncellemeyi yaptığımda telefon Android 11'den 12'ye geçer mi? Eğer telefon şu anki mevcut güncellemede Android 12'ye geçmeyecekse ve yavaşladığı yönünde bir geribildirim yoksa yapabilirim.
2. soru: Eskiden Huawei kullanıyordum, zil veya alarm sesi değiştir dediğimde mevcut müzikleri seçiyordum devam ediyordum, Xiaomi de ise beni saçma sapan bir uygulamaya yolluyor, yok yüklenmiş zil sesleri yok sonradan yüklenmişler vs. Yanda ise temalar vs var. Bu uygulamayı hiç beğenmiyorum bunu kaldırmanın bir yolu yok mu? Ve de saat uygulamasından alarm sesini değiştirdiğim halde hala aynı alarm çalıyor. Verileri sildim tekrar denedim ama düzelmedi.

Son düzenleme:
Selam,
Öncelikle çok karışık anlatmışsınız. Telefon zaten MIUI. Güncelleme ayrıntılarına bakıp Android 12 güncellemesi mi yoksa güvenlik güncellemesi mi anlarsınız. Ben geçenlerde POCO X3 NFC cihazı MIUI 13.0.1'e guncelledim. Çok fazla bir değişiklik göremedim. Kamera çalışırken üstte kamera logosu falan beliriyor. Zaten beğenmezseniz sürüm düşürme yapılabilir. Çok fazla dert etmeyin.

Selam,
Öncelikle çok karışık anlatmışsınız. Telefon zaten MIUI. Güncelleme ayrıntılarına bakıp Android 12 güncellemesi mi yoksa güvenlik güncellemesi mi anlarsınız. Ben geçenlerde POCO X3 NFC cihazı MIUI 13.0.1'e guncelledim. Çok fazla bir değişiklik göremedim. Kamera çalışırken üstte kamera logosu falan beliriyor. Zaten beğenmezseniz sürüm düşürme yapılabilir. Çok fazla dert etmeyin.

Ben bu şekilde yazmamıştım. Konuyu açan arkadaş her kimse yazdığım her şeyi değiştirmiş başlığımı bile değiştirmiş. 2 adet sorum var dedim 1 tanesini silmiş kendi kendine. Bu yaptıkları şeyler 2-3 oluyor çok saçma. Şimdi tekrar düzenliyorum sorularımı.

Selam,

Telefonda MIUI 13.0.1 var şu anda, güncelleme 13.0.5 diyor, 614 MB, sistem başlığı altında Android güvenlik patch yazıyor.

Son düzenleme:
@Lonis
1. soruyu zaten cevapladım. Güncelleme notlarında Android 12 falan yazıyorsa 11'den 12'ye geçer. Güvenlik güncellemesi ise performans arttırma falan yazar.

Konunun düzenlenmesi normal. Konu içinde 2 tane soru sormak yasak. Denk gelen moderatör insaflı çıkmış ve size uyarı atmamış. Onun için yeni konu açınız.

Telefonda MIUI 13.0.1 var şu anda, güncelleme 13.0.5 diyor, 614 MB, sistem başlığı altında Android güvenlik patch yazıyor.

Telefon şu anda Android 12 değil mi?
Güvenlik paketi diyorsa güvenlik güncellemesidir. Telefon hakkındayı atar mısınız?

@Lonis
1. soruyu zaten cevapladım. Güncelleme notlarında Android 12 falan yazıyorsa 11'den 12'ye geçer. Güvenlik güncellemesi ise performans arttırma falan yazar.

Konunun düzenlenmesi normal. Konu içinde 2 tane soru sormak yasak. Denk gelen moderatör insaflı çıkmış ve size uyarı atmamış. Onun için yeni konu açınız.

Güvenlik paketi diyorsa güvenlik güncellemesidir. Telefon hakkındayı atar mısınız?

MIUI 13.01
Android sürümünde ise şöyle yazıyor: 11.
RP1a.200720.011
Android güvenlik güncellemesi: 2022-01-01
İsterseniz ekran görüntüsü alıp ta atabilirim ama yazanlar bunlar.

@Lonis

Yani sorunuzun cevabı hayır. Android 11 şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı