Asrin545 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon : Oppo Reno 4 Lite Tablet : Samsung Galaxy Tab A9+ Bilgisayar : Elraen Parva Sistem Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Redmi Note 11S'imi güncellemeye çalıştığımda ağ sorunu veya sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Redmi Note 11S'imi güncellemeye çalıştığımda ağ sorunu veya sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Asrin545 dedi: Redmi Note 11S'imi güncellemeye çalıştığımda ağ sorunu veya sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açın. Düzelmezse telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Asrin545 dedi: Redmi Note 11S'imi güncellemeye çalıştığımda ağ sorunu veya sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açın. Düzelmezse telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Asrin545 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon : Oppo Reno 4 Lite Tablet : Samsung Galaxy Tab A9+ Bilgisayar : Elraen Parva Sistem Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Einstein dedi: Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açın. Düzelmezse telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gene olmuyor maalesef.
Einstein dedi: Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açın. Düzelmezse telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gene olmuyor maalesef.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Asrin545 dedi: Gene olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Cihaz yurtdışı mı?
Asrin545 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon : Oppo Reno 4 Lite Tablet : Samsung Galaxy Tab A9+ Bilgisayar : Elraen Parva Sistem Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Evet IMEI repair yapılmış.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #6 Asrin545 dedi: Evet IMEI repair yapılmış. Genişletmek için tıkla... Cihaz yurt dışı olduğu için güncellemeler erişime kapatılmış olabilir.
Asrin545 dedi: Evet IMEI repair yapılmış. Genişletmek için tıkla... Cihaz yurt dışı olduğu için güncellemeler erişime kapatılmış olabilir.
Asrin545 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon : Oppo Reno 4 Lite Tablet : Samsung Galaxy Tab A9+ Bilgisayar : Elraen Parva Sistem Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #7 Einstein dedi: Cihaz yurt dışı olduğu için güncellemeler erişime kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman güncellemeyi nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?
Einstein dedi: Cihaz yurt dışı olduğu için güncellemeler erişime kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman güncellemeyi nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #8 Asrin545 dedi: O zaman güncellemeyi nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapsanız bile IMEI gider diye biliyorum. TWRP üzerinden güncelleme yaparsanız IMEI gitmiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim.
Asrin545 dedi: O zaman güncellemeyi nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapsanız bile IMEI gider diye biliyorum. TWRP üzerinden güncelleme yaparsanız IMEI gitmiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim.
Asrin545 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon : Oppo Reno 4 Lite Tablet : Samsung Galaxy Tab A9+ Bilgisayar : Elraen Parva Sistem Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #9 Einstein dedi: Güncelleme yapsanız bile IMEI gider diye biliyorum. TWRP üzerinden güncelleme yaparsanız IMEI gitmiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim. Genişletmek için tıkla... O değil güncelleme yapamıyorum o sıkıntı.
Einstein dedi: Güncelleme yapsanız bile IMEI gider diye biliyorum. TWRP üzerinden güncelleme yaparsanız IMEI gitmiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim. Genişletmek için tıkla... O değil güncelleme yapamıyorum o sıkıntı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #10 Asrin545 dedi: O değil güncelleme yapamıyorum o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi TWRP üzerinden güncelleme yapabilirsiniz ama IMEI gitmemesi için bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim.
Asrin545 dedi: O değil güncelleme yapamıyorum o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi TWRP üzerinden güncelleme yapabilirsiniz ama IMEI gitmemesi için bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş ama o kısma tam olarak hakim değilim.