Custom ROM Redmi Note 12 4G için Custom ROM önerisi

pyxis

Femtopat
Daha fazla  
Redmi Note 12 4G (NFC olmayan, kod adı: tapas) model telefonuma Custom ROM yüklemek istiyorum. Bootloader kilidini açtım ancak bazı konularda sorularım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1. ROM önerisi: bu model için önerebileceğiniz, günlük kullanıma uygun, stabil ve pil ömrü konusunda başarılı Custom ROM'lar hangileridir?
  2. güvenli kaynak: ROM'ları ve gerekli dosyaları indirebileceğim güvenilir kaynaklar nelerdir?
  3. WhatsApp sorunu: şu an MIUI üzerinde bootloader kilidi açıkken WhatsApp'tan "resmi olmayan uygulama" uyarısı alıyorum. Custom ROM yüklediğimde bu sorun devam eder mi? Bu uyarıyı yaşamayacağım bir ROM var mı?
  4. root ve bankacılık uygulamaları: Custom ROM yükledikten sonra ayrıca root işlemi yapmam gerekir mi? Eğer root yaparsam, güvenlik denetimi yapan bankacılık uygulamaları çalışır mı? Çalışmazsa, bu uygulamaları sorunsuz kullanabilmek için izlemem gereken adımlar nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…