Redmi Note 12 alınır mı?

Wearlest

Femtopat
Daha fazla  
Daha önce kullanmadım Redmi 12 hoşuma gider gibi Redmi 12 Pro almayı düşünüyorum. kullanan var mı varsa nasıl gündelik hayatta uygulamalarda oyunlarda falan nasıl takılma var mı? donma falan kamerası nasıl kötü yanları varsa yazabilir misiniz?

Bende de note 12 pro 5g olanı var. 1 yıldır yaklaşık bende rahat ve hafif diyebilirim. ne için alacaksınız acaba?

Android tarafında Samsung'dan şaşma kafan rahat olsun.

Öncelikle iyi günler dilerim. Bana kalırsa Xiaomi adı altında satılan telefonların model olarak sadece, sadece Xiaomi ya da mi olanları öneririm. Poco ve Redmi olanları önermem, sorun yaşayanları çok oluyor. Benim size önerim, Samsung S21FE (snapdragon 2.nesil) https://www.hepsiburada.com/samsung...za=Samsung Türkiye&url_src=and-product-detail ya da Honor 90 olabilir. Honor 90 12 GB RAM 512 GB Yeşil Cep Telefonu (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri. Honor 90 2 si arasından önerim olur tam bir f/p ürünü.

Belirtmeyi unutmuşum. Android almak şartsa sizin için, Samsung ve Honor'dan şaşmayın.

Alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…