Yeager_san
Kilopat
Kilit ekranını açınca uygulamalar animasyonsuz bir şekilde tak diye ekrana geliyor, hem de uygulama simge animasyonları da çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Animasyon ölçekleri 1.0X hızında.
Bu düşük segment bir telefon olduğu için animasyonlar üretici tarafından devre dışı bırakılır.
Peki etkinleştirmenin bir yolu yok mudur? Çok daha eski olan Redmi Note 10 da varken nedense bu cihazda yok.
Anladım teşekkürler.Hayır etkinleştirmenin bir yolu yok. Custom ROM atabilirsiniz ama.
Merhaba hangi rom kurulu cihazda?Anladım teşekkürler.
Note 12 düşük segment mi?Bu düşük segment bir telefon olduğu için animasyonlar üretici tarafından devre dışı bırakılır. Size önerim Custom ROM kurmak olur.
Merhaba hangi ROM kurulu cihazda?
Note 12 düşük segment mi?
Launcher sorunlu olabilir. Verileri ve güncellemeleri kaldırmayı deneyin.HyperOS 1.0 TR global ROM.
Orta segment bir cihaz.
Denedim ama olmadı hocam. Kontrol merkezinin arkası da diğer modeller gibi şeffaf değil gri.Launcher sorunlu olabilir. Verileri ve güncellemeleri kaldırmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.