Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #1 Duvar kâğıtları kısmında hem Always on Display olarak saat gelmiyor, bir de dergi kısmı gelmiyor. Yardım edecek redmiciler varmı @Silinen üye hocam Son düzenleme: 23 Ocak 2024
Duvar kâğıtları kısmında hem Always on Display olarak saat gelmiyor, bir de dergi kısmı gelmiyor. Yardım edecek redmiciler varmı @Silinen üye hocam
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.411 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 A Bel Kemiği dedi: Duvar kâğıtları kısmında hem Always on Display olarak saat gelmiyor, bir de dergi kısmı gelmiyor. Yardım edecek redmiciler varmı @Silinen üye hocam Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla always on display çalışmıyor değil mi?
A Bel Kemiği dedi: Duvar kâğıtları kısmında hem Always on Display olarak saat gelmiyor, bir de dergi kısmı gelmiyor. Yardım edecek redmiciler varmı @Silinen üye hocam Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla always on display çalışmıyor değil mi?
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #3 Silinen üye dedi: A Anladığım kadarıyla always on display çalışmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kağıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor aod a
Silinen üye dedi: A Anladığım kadarıyla always on display çalışmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kağıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor aod a
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.411 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Bel Kemiği dedi: Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kağıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor aod a Genişletmek için tıkla... Video çekip atma şansınız var mı hocam?
Bel Kemiği dedi: Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kağıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor aod a Genişletmek için tıkla... Video çekip atma şansınız var mı hocam?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 Bel Kemiği dedi: Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kâğıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor AOD'a Genişletmek için tıkla... Kilit ekranı temasını değiştirdiniz mi? Değiştirmediğiniz zaman olmuyor.
Bel Kemiği dedi: Çalışıyor ama mesela cihazı kilitlerken duvar kâğıdındaki saat animasyonlu şekilde geçmiyor AOD'a Genişletmek için tıkla... Kilit ekranı temasını değiştirdiniz mi? Değiştirmediğiniz zaman olmuyor.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #6 Bunun gibi hocam Silinen üye dedi: Video çekip atma şansınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam birde bende dergi teması yok
Bunun gibi hocam Silinen üye dedi: Video çekip atma şansınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam birde bende dergi teması yok
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #7 Bel Kemiği dedi: Hocam birde bende dergi teması yok Genişletmek için tıkla... Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz.
Bel Kemiği dedi: Hocam birde bende dergi teması yok Genişletmek için tıkla... Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #8 Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... YouTubede globalde var Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Videoyu yükleyemedim
Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... YouTubede globalde var Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Ali_Toprak dedi: Global'de yoktur belki. Pek bilgi sahibi değilim. Kilit temasını değiştirdiniz yani? O zaman bilmiyorum. Hard reset deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Videoyu yükleyemedim
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.411 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 Bel Kemiği dedi: YouTubede globalde var Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Genişletmek için tıkla... Hangi tema kullanıyorsunuz hocam? Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dener misiniz?
Bel Kemiği dedi: YouTubede globalde var Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Hocam aod çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Genişletmek için tıkla... Hangi tema kullanıyorsunuz hocam? Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dener misiniz?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #10 Bel Kemiği dedi: Hocam AOD çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Genişletmek için tıkla... Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o.
Bel Kemiği dedi: Hocam AOD çalışıyor ama telefon kitlerken böyle animasyonlu şekilde kilitleniyor Genişletmek için tıkla... Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o.