Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #11 Silinen üye dedi: Hangi tema kullanıyorsunuz hocam? Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı Ali_Toprak dedi: Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o. Genişletmek için tıkla... Pardon kitlenmiyor böyle kitledigim anda aod çıkması gerek
Silinen üye dedi: Hangi tema kullanıyorsunuz hocam? Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı Ali_Toprak dedi: Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o. Genişletmek için tıkla... Pardon kitlenmiyor böyle kitledigim anda aod çıkması gerek
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #12 Bel Kemiği dedi: Pardon kitlenmiyor böyle kitledigim anda aod çıkması gerek Genişletmek için tıkla... Anlayamıyorum hocam.
Bel Kemiği dedi: Pardon kitlenmiyor böyle kitledigim anda aod çıkması gerek Genişletmek için tıkla... Anlayamıyorum hocam.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 23 Ocak 2024 #13 Ali_Toprak dedi: Anlayamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bakın bunun gibi olması gerek ama benimki 2 sn sonra geliyo Birde kilit ekranında deph effect yok
Ali_Toprak dedi: Anlayamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bakın bunun gibi olması gerek ama benimki 2 sn sonra geliyo Birde kilit ekranında deph effect yok
Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 4 31 Ocak 2024 #14 @Bel Kemiği Hocam güncellemeyi nasıl buldunuz? Kasma donma var mı? Performans olarak nasıl?
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 1 Şubat 2024 #15 Zylex dedi: @Bel Kemiği hocam güncellemeyi nasıl buldunuz? Kasma donma var mı? Performans olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel bende kasma donma olmadı ama bir performans artmasıda olmadı güzel açıkçası.
Zylex dedi: @Bel Kemiği hocam güncellemeyi nasıl buldunuz? Kasma donma var mı? Performans olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel bende kasma donma olmadı ama bir performans artmasıda olmadı güzel açıkçası.
S Sywa Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #16 Sorunu çözebildin mi?
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 27 Şubat 2024 #17 Sywa dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... evet çözdüm Sywa dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dene
Sywa dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... evet çözdüm Sywa dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Always on display uygulamasının güncellemesini ve verilerini kaldırmayı dene
J jagged13 Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #18 Hocam dergi yeri ve depth effect oldu mu bir de nasıl güncelliyoruz.
BahoQ Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #19 Ali_Toprak dedi: Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o. Genişletmek için tıkla... bende redmi note 13 pro plus var animasyonlu aod yok senden ricam yardım edebilir misin
Ali_Toprak dedi: Animasyonlu kitlenecek zaten. Yeni AOD'un özelliği o. Genişletmek için tıkla... bende redmi note 13 pro plus var animasyonlu aod yok senden ricam yardım edebilir misin