Redmi Note 12 kaç saatte şarj olur ve biter?

Sward60

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm yeni telefon aldım Redmi Note 12 yanında da 67 wattlık bir şarj aleti verdiler. İlk bir şarj ettim ama ısınıyor ısınması normal midir? Telefon bildiğim kadarıyla 5000 mAh kaç saatte şarj olur ve biter ayrıca bir sorum daha olacak aldığımda Android sürümü 14'dü 14 çoğu uygulamada sorun çıkarıyor çökme oluyor durdurulma oluyor bunun sürümünü düşürebiliyor muyuz ve sürüm düşürme yapılırken telefon sıfırlanma gibi bir durum olur mu? İyi günler cevaplarınızı bekliyorum.

Şarjı %30'dayken şarja tak şarjı %80'dayken şarjdan çek telefonunuz Android 14 müdür söyleyebilir misiniz? Telefonunuz Android 14 ise Android 13 ya da Android 12 deneyebilirsiniz önerim 13 dür isterseniz 12 kullanabilirsiniz Android 14 yeni olduğundan hata çok fazla o yüzden dediğim gibi bu iki Android işletim sisteminden birisini seçebilirsiniz başka yolu yoktur Android 13 ya da Android 12 nasıl kurulur yazın Google'a bir sürü çözüm var oradan bulup yaparsınız.

Bende redmi note 12 pro var, 1 saatte tam şarj oluyor, ne kadar gideceği ise sizin kullanımınıza bağlı.

Şarjı %30'dayken şarja tak şarjı %80'dayken şarjdan çek telefonunuz Android 14 müdür söyleyebilir misiniz? Telefonunuz Android 14 ise Android 13 ya da Android 12 deneyebilirsiniz önerim 13 dür isterseniz 12 kullanabilirsiniz Android 14 yeni olduğundan hata çok fazla o yüzden dediğim gibi bu iki Android işletim sisteminden birisini seçebilirsiniz başka yolu yoktur Android 13 ya da Android 12 nasıl kurulur yazın Google'a bir sürü çözüm var oradan bulup yaparsınız.

Android sürümü demişim pardon MIUI 14
Android sürümü ise 13.

Selamünaleyküm yeni telefon aldım Redmi Note 12 yanında da 67 wattlık bir şarj aleti verdiler. İlk bir şarj ettim ama ısınıyor ısınması normal midir? Telefon bildiğim kadarıyla 5000 mAh kaç saatte şarj olur ve biter ayrıca bir sorum daha olacak aldığımda Android sürümü 14'dü 14 çoğu uygulamada sorun çıkarıyor çökme oluyor durdurulma oluyor bunun sürümünü düşürebiliyor muyuz ve sürüm düşürme yapılırken telefon sıfırlanma gibi bir durum olur mu? İyi günler cevaplarınızı bekliyorum.
4g 5g versiyonumudur hocam 4g bende var 1 saat 17 dk doluyor.

33 watt destekliyor 67 watt niye verdiler hocam anlayamadım.

Bilmiyorum ama ısınıyor normaldir herhalde çünkü hızlı şarj destekliyor.

4.5 g telefonum.
hocam korkmayın endişelenmeyin bu gayet doğal birşey benimkiside ısınıyor şarj başlığıda ısınıyor hızlı şarj özelliğinden kaynaklı birşey bu telefon şarj olurken oynamazsanız bir sorun olmaz benimkiside öyle içiniz rahat olsun..

Hocam korkmayın endişelenmeyin bu gayet doğal bir şey benimkiside ısınıyor şarj başlığıda ısınıyor hızlı şarj özelliğinden kaynaklı bir şey bu telefon şarj olurken oynamazsanız bir sorun olmaz benimkiside öyle içiniz rahat olsun.

Sağ olun telefon 0 endişelendim normal mi diye ilk aldığım telefon 2. el olmasına rağmen fazla ısınmıyordu şarj olurken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı