Redmi Note 12 ne kadar eder?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu vatandan aldım. 1-1.5 sene garantisi var. Telefonu çok temiz kullandım bir kez bile düşürmedim ederi nedir?
Satma nedenim ise, bilgisayarımı da satıp iPhone 15 almayı düşünüyorum hem de YKS var, 11.sınıfa geçeceğim. Mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

5000 olur gibi.

Birkaç sayfaya baktım ikinci ellere yurt dışı olanları 5000'e koymuşlar onlar fırsatçı mı yoksa piyasa mı öyle tam anlayamadım da.

Mantıklı mı sizce, iPhone 15 almak?

Üniversite sınavına çalışman gerekiyor telefon alsan napacaksın? Video vs izlemen gereken bilgisayarı da satmak istiyorsun. Önceliğin sence bunlar mı güzel kardeşim? İstediğin yeri kazan sonrasında iPhone 16 alırsın hatta seneye iPhone 17 çıkacak. (güncel cihaz almış olursun)

Telefon alırsam hem değerlenir diye düşündüm hem de videoyu ordan izlerim dedim.

Telefon alırsam hem değerlenir diye düşündüm hem de videoyu oradan izlerim dedim.

Hocam sınava gireceksiniz bence 1 yıl daha sabredin sonra daha iyisini alırsınız. Tabii size kalmış.

Hocam sınava gireceksiniz bence 1 yıl daha sabredin sonra daha iyisini alırsınız. Tabii size kalmış.
Bilgisayar vesaire durursa oyun oynarım diye düşünüyorum işte. Ondan satmak istiyorum. Telefon olsa ne oynayabileceğim ki sadece video izlerim.

Bilgisayar vesaire durursa oyun oynarım diye düşünüyorum işte. Ondan satmak istiyorum. Telefon olsa ne oynayabileceğim ki sadece video izlerim.

Hocam oyunda oynayın aşırıya kaçmadan, hem o bilgisayar siz konu anlatımı dinlerken çok faydalı olacaktır.

Sahibindenden bakıp öğerenebilirisin piyasasını 5-8bin arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…