Recovery Redmi Note 12 Pro 4G HyperOS gelmiyor

Bunun için geçilmez. Sizin sorununuz cihazı yurt dışı alıp IMEI attırmadan önce güncellemeyi yükletmeniz lazımdı. Sorun telefonda değil ya da Android'de.
Yok zaten geçicem yani hyperos gelsede gelmesede bişey fark etmicek ilk defa giriştim yurt dışı telefona o yüzden bilmiyordum neyin nasıl olduğunu

Yok zaten geçeceğim yani HyperOS gelsede gelmese de bir şey fark etmeyecek ilk defa giriştim yurt dışı telefona o yüzden bilmiyordum neyin nasıl olduğunu.

Hocam cihazınıza direnç kayıt yaptırdığınız ve uzun süre format atmadan, sürekli SIM kart değiştirmeden kullandığınız sürece bir sorun yaşamazsınız. Ben yaklaşık 8 yıldır yurt dışı cihaz kullanırım ve sorun yaşamadım. Maalesef ülkemizde vergiler bu kadar yüksek olmaya devam ettiği sürece daha çok insan yurt dışı kullanmaya devam edecektir.

Yok zaten geçeceğim yani HyperOS gelsede gelmese de bir şey fark etmeyecek ilk defa giriştim yurt dışı telefona o yüzden bilmiyordum neyin nasıl olduğunu.

Ayrıca benim tavsiyem telefoncuda mutlaka direnç kayıt yaptırıp HyperOS yükletin. Aslında detaylı bilgiyi MIUI Türkiye forumunda daha rahat bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı