faruk kahya Yoctopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Satıcı vergi kaçırmış demek oluyor. Imei de ucuz bir şey değil. Artı 0 Eksi
faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Satıcı vergi kaçırmış demek oluyor. Imei de ucuz bir şey değil.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 28 1 Haziran 2023 #3 Bana kalırsa alınır ancak A34 ya da POCO X4 Pro gibi alternatiflere bakabilirsiniz. Özellikle A34 iyi f/p ürünü. Satıcı şüpheli bu arada kesinlikle uzak durun! Artı 0 Eksi
Bana kalırsa alınır ancak A34 ya da POCO X4 Pro gibi alternatiflere bakabilirsiniz. Özellikle A34 iyi f/p ürünü. Satıcı şüpheli bu arada kesinlikle uzak durun!
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. A34 ya da A54 almanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. A34 ya da A54 almanı tavsiye ederim.
ilimunate Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... 5g modelinin türkiye de resmi atışı yok diye biliyorum neden 4g modelini düşünmüyorsunuz? Xiaomi Redmi Note 12 ve Note 12 Pro Alırken Aman Dikkat! Eğer siz de Xiaomi Redmi Note 12 ya da Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorsanız bu hataya düşmeyin. www.ozellikleri.net Artı 0 Eksi
faruk kahya dedi: Eki Görüntüle 1803011 Bu tarz yorumlar var güncellenmediğini söylüyorlar, sizce alınır mı? Ve bu sorunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... 5g modelinin türkiye de resmi atışı yok diye biliyorum neden 4g modelini düşünmüyorsunuz? Xiaomi Redmi Note 12 ve Note 12 Pro Alırken Aman Dikkat! Eğer siz de Xiaomi Redmi Note 12 ya da Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorsanız bu hataya düşmeyin. www.ozellikleri.net
KS KS faruk kahya Yoctopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #6 ilimunate dedi: 5g modelinin türkiye de resmi atışı yok diye biliyorum neden 4g modelini düşünmüyorsunuz? Xiaomi Redmi Note 12 ve Note 12 Pro Alırken Aman Dikkat! Eğer siz de Xiaomi Redmi Note 12 ya da Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorsanız bu hataya düşmeyin. www.ozellikleri.net Genişletmek için tıkla... İşlemcisi yeterli değil Artı 0 Eksi
ilimunate dedi: 5g modelinin türkiye de resmi atışı yok diye biliyorum neden 4g modelini düşünmüyorsunuz? Xiaomi Redmi Note 12 ve Note 12 Pro Alırken Aman Dikkat! Eğer siz de Xiaomi Redmi Note 12 ya da Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorsanız bu hataya düşmeyin. www.ozellikleri.net Genişletmek için tıkla... İşlemcisi yeterli değil