Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Bütçe
10.000 TL- 13.500 TL

Ayberk7149

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, uzun zamandır telefon arayışı içindeyim ve Trendyol da Redmi'nin Note 12 Pro 5G modelini buldum.
Sizce alınır mı? Ürünün başlığında Türkiye garantili yazsa da güvenemiyorum.
Samsung'un A34 modelini önerenler var ama tasarımını beğenmedim. Bana telefon önerisi verir misiniz?

Daha önce bir üst modeli 13ü almıştık alınmaz

normal kullanım için yeterli oyun için pek önermem pup 60 fps

Aynı telefonu bende kullandım eskiden.

Nothing Phone 1 almanızı tavsiye ederim hocam.

normal kullanım için yeterli oyun için pek önermem pup 60 fps

Aynı telefonu bende kullandım eskiden.
Pubg tarzı oyunları sevmiyorum. Mesela efootball, brawl stars veya diğer oyunlar için istiyorum.

Bildiğim kadarıyla bu telefon Türkiye'de pek satılan bir telefon değil. Nasıl oluyor da Türkiye garantili oluyor yoksa sırf satın alınması için konulmuş bir başlıktan mı ibaret? Şu anlık Samsung Galaxy A35'e sıcak bakıyorum tabii yine önerilerinizi yaparsanız mutlu olurum.

Ben bile standoff 2 de bu telefonda 120 FPS alıyorum hocam oyun konusunda sizi üzmez Brawl Stars eFootball gibi oyunlar hiç sorun olmaz hocam bataryası ve kamerası yeterli ama şahsen A35 gibi bir telefon daha iyidir.

Ben bile standoff 2 de bu telefonda 120 FPS alıyorum hocam oyun konusunda sizi üzmez Brawl Stars eFootball gibi oyunlar hiç sorun olmaz hocam bataryası ve kamerası yeterli ama şahsen A35 gibi bir telefon daha iyidir.

İşlemcisi oyun oynarken çok ısınıyor diyenler var o konuda kararsız kaldım ve 25W şarj hızı var o biraz kötü ama diğer konularda iyi. Sence üstte attığım linkteki telefonun yurt dışı olma ihtimali var mıdır?

Ben kullanıyorum çok memnunum, temiz kullanırsan sen senelerce götürür. Ben 5000 liraya çözmüştüm şuan baya zamlanmış eğer aynı fiyat klasmanında çok daha iyisi yoksa bunu al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…