Ben kullanıyorum çok memnunum, temiz kullanırsan sen senelerce götürür. Ben 5000 liraya çözmüştüm şu an bayağı zamlanmış eğer aynı fiyat klasmanında çok daha iyisi yoksa bunu al bence.
Benim bildiğim Samsung A34 ile A35 var. A34'ün tasarımını beğenmediğim için geriye A35 ile Note 12 Pro 5G kalıyor. Sen nereden aldın telefonculardan mı?
Benim bildiğim Samsung A34 ile A35 var. A34'ün tasarımını beğenmediğim için geriye A35 ile Note 12 Pro 5G kalıyor. Sen nereden aldın telefonculardan mı?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256 GB 8 GB RAM Cep Telefonu Xiaomi Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sizce alınır mı? Ürünün başlığında Türkiye garantili yazsa da güvenemiyorum.
Samsung'un A34 modelini önerenler var ama tasarımını beğenmedim. Bana telefon önerisi verir misiniz?
Artık alınmaz güncelleme desteğinin bitmesinede çok bir şey kalmadı Redmi camiasında bu fiyatlarda bir şey alınmaz bence en makul Samsung Galaxy A35 şuanda.
Artık alınmaz güncelleme desteğinin bitmesinede çok bir şey kalmadı Redmi camiasında bu fiyatlarda bir şey alınmaz bence en makul Samsung Galaxy A35 şu anda.
Doğru tercih şimdiden hayırlı olsun eğer telefonun dış görünüşünü beğenmeyip farklı markalara kayarsanız General Mobile GM Phoenix 5G'ye bakmanızı öneririm aynı fiyatta ve oyuncu telefonu telefon ısısı eli rahatsız etmesin diye özel kasa dokuması var ve ekranı kenarlardan kavisli.
İşlemcisi oyun oynarken çok ısınıyor diyenler var o konuda kararsız kaldım ve 25W şarj hızı var o biraz kötü ama diğer konularda iyi. Sence üstte attığım linkteki telefonun yurt dışı olma ihtimali var mıdır?