Redmi Note 12 Pro+ 5G Andorid 12'de kaldı

Castlevania

Centipat
Daha fazla  
Selam, şu an Redmi Note 12 Pro+ 5G modelini kullanıyorum. Telefonun sürümünü araştırınca mevcut sürümünün Android 13 olduğunu gördüm ancak benim telefonum Android 12'de sıkıştı kaldı. MIU downloader gibi uygulamalardan sürüm indirdiğimdeyse hata alıyorum. Bu yüzden bilgisayardan atmayı denedim ancak son sürümlerde crlist hatası aldığım için bilgisayardan da atamadım. Önceden söylemek isterim ROM attığımız uygulamanın eski sürümlerinde bu hata olmasa da o sürümleri indirdiğimdeyse DLL bulunamadı hatası yiyorum, ne yapabilirim?

Selam, şu an Redmi Note 12 Pro+ 5G modelini kullanıyorum. Telefonun sürümünü araştırınca mevcut sürümünün Android 13 olduğunu gördüm ancak benim telefonum Android 12'de sıkıştı kaldı. Mıu downloader gibi uygulamalardan sürüm indirdiğimdeyse hata alıyorum. Bu yüzden bilgisayardan atmayı denedim ancak son sürümlerde crlist hatası aldığım için bilgisayardan da atamadım. Önceden söylemek isterim ROM attığımız uygulamanın eski sürümlerinde bu hata olmasa da o sürümleri indirdiğimdeyse DLL bulunamadı hatası yiyorum, ne yapabilirim?

Hocam hard reset atmayı veya stock ROM kurmayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı