Emirhan3434 Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Merhaba, cihazım Redmi Note 12 Pro 5G telefonun ekranı bazen kendi kendine sarı oluyor kilit ekranını aç kapa yapınca duzeliyor. Bugün de kendi kendine karıncalandı 5-10 saniye sonra kendine geldi. Sorun sizce nedir? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, cihazım Redmi Note 12 Pro 5G telefonun ekranı bazen kendi kendine sarı oluyor kilit ekranını aç kapa yapınca duzeliyor. Bugün de kendi kendine karıncalandı 5-10 saniye sonra kendine geldi. Sorun sizce nedir? Yardımcı olur musunuz?
KS KS Emirhan3434 Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 573734 dedi: Bilemiyorum. ROM atarken dikkatli olun. Cihaz kullanılamaz hâle gelebilir. IMEI bilgileri zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ben girişmem bu işe iyi anlayan birine baktırırm ama sizin İstanbul'da bu işten anlayan bir tanıdığınız var mı? 573734 dedi: Bilemiyorum. ROM atarken dikkatli olun. Cihaz kullanılamaz hâle gelebilir. IMEI bilgileri zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Ben girişmem bu işe ama sizin bildiğiniz biri var mı İstanbul'da bu işten anlayan. Artı 0 Eksi
573734 dedi: Bilemiyorum. ROM atarken dikkatli olun. Cihaz kullanılamaz hâle gelebilir. IMEI bilgileri zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ben girişmem bu işe iyi anlayan birine baktırırm ama sizin İstanbul'da bu işten anlayan bir tanıdığınız var mı? 573734 dedi: Bilemiyorum. ROM atarken dikkatli olun. Cihaz kullanılamaz hâle gelebilir. IMEI bilgileri zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Ben girişmem bu işe ama sizin bildiğiniz biri var mı İstanbul'da bu işten anlayan.