Redmi Note 12 Pro 5G güncelleme almıyor

efe2089

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefon yurt dışı ve MIUI 14 Android 13 yüklü ancak cihazın HyperOS ve Android 15 alması gerekiyor diye biliyorum ama güncellemeler gelmiyor, hiçbir türlü sanırım cihazda sahte ROM denilen şeyden var. Nasıl çözüm bulabilirim ya da bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum telefon yurtdışıysa ve güncelleme almıyorsa 2 yolun var. ya biryerden sürüm bulup telefona indirip kurucan yada bilgisayardan usb bağlantı yoluyla sürüm güncellemesi yapıcan. he bu iki yolda imei kaydının gitme riski var bence telefoncuya götür o halleder

Merhaba. Telefon yurt dışı ve MIUI 14 Android 13 yüklü ancak cihazın HyperOS ve Android 15 alması gerekiyor diye biliyorum ama güncellemeler gelmiyor, hiçbir türlü sanırım cihazda sahte ROM denilen şeyden var. Nasıl çözüm bulabilirim ya da bulabilir miyim?

IMEI atıldığı için güncellemeye kapalı. Stok ROM istersen atarsın ama IMEI silinecektir ve cihazın kullanım dışı kalacağı için tekrardan eski sürüme dönmek zorunda kalacaksın. Bende aynı cihaz var Android 12 ve MIUI 14 yüklü. Güncellemeyi gerekli bulmuyorum zaten yavaşlatıyor bu şekilde kullanmanın öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı