Aznwl Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #11 lieys dedi: Güncellemesi sonlanmış hocam bu telefonun. 2022'de çıkış yapmış 2 yıl güncelleme garantisi bulunuyor. Bu durumda 2024 ekim ayında'da bitmiş oluyor. Şu an Android kaç sizin? Genişletmek için tıkla... 13 ama adı vardı listede lieys dedi: Arkadaşımın yurt dışı Redmi 12s vardı. HyperOS 1.0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığın note 10 u bile 1.0 aldı (yurtdışı)
lieys dedi: Güncellemesi sonlanmış hocam bu telefonun. 2022'de çıkış yapmış 2 yıl güncelleme garantisi bulunuyor. Bu durumda 2024 ekim ayında'da bitmiş oluyor. Şu an Android kaç sizin? Genişletmek için tıkla... 13 ama adı vardı listede lieys dedi: Arkadaşımın yurt dışı Redmi 12s vardı. HyperOS 1.0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Benim bir tanıdığın note 10 u bile 1.0 aldı (yurtdışı)
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.124 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Mart 2025 #12 lieys dedi: Arkadaşımın yurt dışı Redmi 12s vardı. HyperOS 1.0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında global ROM vardır. Kaçak cihazda şimdiye kadar bu güncelleme gelmediyse daha da gelmez.
lieys dedi: Arkadaşımın yurt dışı Redmi 12s vardı. HyperOS 1.0 almıştı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında global ROM vardır. Kaçak cihazda şimdiye kadar bu güncelleme gelmediyse daha da gelmez.
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.564 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mart 2025 #13 Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede Benim bir tanıdığın note 10 u bile 1.0 aldı (yurtdışı) Genişletmek için tıkla... Sizin 2.0 almayacak 1.0 alması gerekiyor. Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede. Benim bir tanıdığın Note 10'u bile 1.0 aldı (yurt dışı) Genişletmek için tıkla... ROM ile almıştır muhtelemen. Note 10 cihazlar Android 13'e kadar diye biliyorum. Hocam siz ayarlara girip telefon hakkında kısmına girin. MIUI'nın üstüne basın birkaç kere.
Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede Benim bir tanıdığın note 10 u bile 1.0 aldı (yurtdışı) Genişletmek için tıkla... Sizin 2.0 almayacak 1.0 alması gerekiyor. Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede. Benim bir tanıdığın Note 10'u bile 1.0 aldı (yurt dışı) Genişletmek için tıkla... ROM ile almıştır muhtelemen. Note 10 cihazlar Android 13'e kadar diye biliyorum. Hocam siz ayarlara girip telefon hakkında kısmına girin. MIUI'nın üstüne basın birkaç kere.
Terazi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mart 2025 #14 Benim de redmi 13C hyperos 1.0 almadi. Ayni durumu yasayan var mi acaba?
Aznwl Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #15 lieys dedi: Sizin 2.0 almayacak 1.0 alması gerekiyor. ROM ile almıştır muhtelemen. Note 10 cihazlar Android 13'e kadar diye biliyorum. Hocam siz ayarlara girip telefon hakkında kısmına girin. MIUI'nın üstüne basın birkaç kere. Genişletmek için tıkla... Bilgisiyardan atsam imei gider mi acaba
lieys dedi: Sizin 2.0 almayacak 1.0 alması gerekiyor. ROM ile almıştır muhtelemen. Note 10 cihazlar Android 13'e kadar diye biliyorum. Hocam siz ayarlara girip telefon hakkında kısmına girin. MIUI'nın üstüne basın birkaç kere. Genişletmek için tıkla... Bilgisiyardan atsam imei gider mi acaba
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.124 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Mart 2025 #16 Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede. Benim bir tanıdığın Note 10'u bile 1.0 aldı (yurt dışı) Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kaçak 11T Pro kullanıyor cihaz HyperOS 2 alacak fakat daha 1 bile gelmedi. Bu vakitten sonra da gelmez. Aznwl dedi: Bilgisayardan atsam IMEI gider mi acaba? Genişletmek için tıkla... Gidebilir, ayrıca cihaz brick olabilir bilginiz yok ise yapmayın. 12 ve 13 serileri bu konularda sıkıntılı diye biliyorum.
Aznwl dedi: 13 ama adı vardı listede. Benim bir tanıdığın Note 10'u bile 1.0 aldı (yurt dışı) Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kaçak 11T Pro kullanıyor cihaz HyperOS 2 alacak fakat daha 1 bile gelmedi. Bu vakitten sonra da gelmez. Aznwl dedi: Bilgisayardan atsam IMEI gider mi acaba? Genişletmek için tıkla... Gidebilir, ayrıca cihaz brick olabilir bilginiz yok ise yapmayın. 12 ve 13 serileri bu konularda sıkıntılı diye biliyorum.