Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS ve Android 14 almadı

mhmtZz41

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, geçen hafta Redmi Note 12 Pro 5G aldım. Telefona HyperOS gelip gelmediğine internetten baktığımda HyperOS ile birlikte Android 14'ün de hatta yanlış hatırlamıyorsam Android 15'in de gelceğini görmüştüm. Ama telefonu aldığımda ve açtığımda Android 13 ve MIUI 14.0.3 sürümünde olduğunu gördüm. Arkadaşımda Redmi 12C var onda bile HyperOS varken neden bende yok? Bu arada telefon yurt içi ve Türkiye garantili.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-20-20-02-38-811_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-01-20-20-02-38-811_com.android.settings.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, geçen hafta Redmi Note 12 Pro 5G aldım. Telefona HyperOS gelip gelmediğine internetten baktığımda HyperOS ile birlikte Android 14'ün de hatta yanlış hatırlamıyorsam Android 15'in de gelceğini görmüştüm. Ama telefonu aldığımda ve açtığımda Android 13 ve MIUI 14.0.3 sürümünde olduğunu gördüm. Arkadaşımda Redmi 12C var onda bile HyperOS varken neden bende yok? Bu arada telefon yurt içi ve Türkiye garantili.

Yeni ROM atmanız gerekir bildiğim kadarıyla sizin ROM fake ROM güncelleme gelmez.

Hocam sizin cihazınızda fake ROM var. SMOMIXN yerine XM yani SMOMIXM olması gerekir. Fastboot ROM'u atın. O şekilde güncelleme gelir ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı