Rehber Recovery Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS'a nasıl güncellenmeli?

Stock ROM'u indirin. Mi Flash tool ile flashlayın. Altta kapatma seçeceği var.
Hangi ROM'u denemeliyim ve BL Kapatmak için ne yapmalıyım, ne kullanmalıyım, hangi yolları izlemeliyim?

BL nasıl kapatabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam ayrica aklima gelmişken yazayim dedim, hyperosa guncelledikten sonra xiaomi bl kilidini acmak icin 40 dolarlik bir ucret isteyecekmis

Hocam ayrica aklima gelmişken yazayim dedim, hyperosa guncelledikten sonra Xiaomi bl kilidini acmak icin 40 dolarlik bir ucret isteyecekmis

Anlıyorum hocam, o zaman hiç kapatmayayım, ama kapalı kalırsa da güncelleme almayacak

Hocam an itibari ile bl açık esnada HyperOS işletim sistemine geçiş yaptım, çok beğendim, önceki sürüm Hindistan sürümü oldğu için NFC yoktu en başta fark ettiğim bu, model numarasının sonu Global'e döndü, çok beğendim bakalım kullandıkça neler yaşayacağım

Son düzenleme:

Önceki sürümünüz Hindistan değil sahte ROM idi. Çok fark olur sahte ROM ile orijinal global ROM. Ayrıca model sonu her Xiaomi telefonda xm olarak bitmelidir xn olarak biterse sahte yazılım atılmıştır.

Önceki sürümünüz Hindistan değil sahte ROM idi. Çok fark olur sahte ROM ile orijinal global ROM. Ayrıca model sonu her Xiaomi telefonda xm olarak bitmelidir xn olarak biterse sahte yazılım atılmıştır.

Vallahi ilk telefonuma attım HyperOS başarıyla, herhangi bir sorun olmadı, yarın ikinci cihazıma atacağım ilk cihazı anneme verdim annem çamaşır makinesinde yıkamış kendi telefonunu Note 10S idi telefonu ben de kendi cihazımı verdim beyaz rengiydi onu istedi, ama hiçbir sorun yok xm ile bitiyor NFC global falan fistan orijinal cihazdan farkı kalmadı diyebilirim.

Bende yükledim çok güzel olmuş hyperOS. Sahte yazılım konusunda da dikkatli olun birdahakine hocam bu aralar çok rastlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…