Redmi Note 12 Pro 5G nasıl?

Note 12 Pro 5G resmi şekilde satılmıyor diye biliyorum nasıl Xiaomi Türkiye garantili oluyor?

Hocam global model nedir açıklar mısın?
global demek, her ülkede kullanılması için gerekli olan arayüz geliştirmesine yeterli olarak sahip olması anlamına gelmektedir. Yani her ülkede sağlıklı bir şekilde kullanılması demektir. Mesela bunların Hint versiyonu var mesela o sıkıntılı oluyor

Evet hocam kullandığım global versiyonu.

O telefonun globali yok ya Çin'dir ya da Hindistan içinde global ROM vardır genelde sahte ROM koyuyorlar Türkçe dil desteği olmadığı için ve genelde ithalatçı garantili satılıyor Türkiye'de fakat alınır cihaz güzeldir kullanıyorum.

Nası yok?
Resmi olarak da global destekliyor.

Xiaomi Türkiye garantili yazısına aldanma yorumlarına bak çoğu kullanıcı zaten bilinçsiz olduğu için anlamaz bunu Xiaomi TR garantilisi yok dediğim gibi Çin Hindistan Endonezya cihazıdır ithaldir içerisinde de fake ROM oluyor dil desteği olmadığı için.

Tamam ithalatçı garantili onu yazdığını okumadım da resmi olarak global destekliyor. Sadece türkçe desteklenmeyen rom çin ayrıca, hindistan Endonezya romlar türkçe destekliyor.

Eğer telefonun bütün özelliklerini 1 sene kullanılan sonrasında 10 yıl önceki cihazlardan farkı kalmasın istiyorsan al yoksa önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…