s20 fe eski geliyor ondan kararsızım sonuçta 2020 yılında çıktı ve biz şuan 2024 yılındayızS20 FE almanı tavsiye ederim. Kamerası çok başarılı![]()
epeyden karşılaştırdım zaten teşekkür ederim ama s20 fe çok eski geliyor bana sonuçta 2020 de çıktıTelefonu ne için kullanacağına göre değişir. Redmi, marka olarak Samsung'un kalitesinin yanından dahi geçemez. Ancak telefon performansı olarak Redmi daha ön planda olur S20 FE'ye göre. Bu site üzerinden karşılaştırabilirsin iki telefonun özelliklerini. Hangisi daha çok aklına yatarsa onu al.
Eski olmasının bana göre hiçbir dezavantajı yok çünkü telefonun kendisi bir amiral gemisi. A veya M serisinden bir telefondan bahsediyor olsaydın o zaman işler değişirdi. Özellikleri dönemine göre üst düzeydeydi. Bugün günümüzde çıkan telefonların birçoğunda halen daha S20 FE'de bulunan özellikler yok. Bunun en çok bilineni 4K 60 FPS video kaydı seçeneği. Kardeşim yaklaşık 3 aydır S20 FE kullanıyor ve gayet memnun. Telefon özellikleri iyi durumda olduğundan güncelleme almasa dahi seni 3 yıl gibi uzun bir süre götürür diye düşünüyorum. Tabii garantici olmak istiyorsan, Samsung arayüzü ve kalitesi olmasa da olur diyorsan Redmi alman daha mantıklı bir seçenek.epeyden karşılaştırdım zaten teşekkür ederim ama s20 fe çok eski geliyor bana sonuçta 2020 de çıktı
İşlemci ve gpu olarak s20 fe, redmi 12prodan daha iyiTelefonu ne için kullanacağına göre değişir. Redmi, marka olarak Samsung'un kalitesinin yanından dahi geçemez. Ancak telefon performansı olarak Redmi daha ön planda olur S20 FE'ye göre. Bu site üzerinden karşılaştırabilirsin iki telefonun özelliklerini. Hangisi daha çok aklına yatarsa onu al.
Kardeşim çıktığı yıla göre kıyaslaman saçma bence. 2020 yılında çıkmış bir telefon usb3.2 destekliyor. 2022'de çıkan usb 2.0epeyden karşılaştırdım zaten teşekkür ederim ama s20 fe çok eski geliyor bana sonuçta 2020 de çıktı
ondan değil sonuçta telefon 4 yıl önce çıktı ve muhtemelen redmi note 12 pro 5g den daha önce güncelleme almayı bırakırİşlemci ve gpu olarak s20 fe, redmi 12prodan daha iyi
Kardeşim çıktığı yıla göre kıyaslaman saçma bence. 2020 yılında çıkmış bir telefon usb3.2 destekliyor. 2022'de çıkan usb 2.0![]()
Güncelleme olayına takılmayın. Ben 6ay öncesine kadar Poco f1 pro kullanıyordum. Eğer telefonu kırmasaydım hâlâ da kullanırdım. Hem hızlı hem kamerası şimdiki kullandığım note10s'den çok daha üstündü.ondan değil sonuçta telefon 4 yıl önce çıktı ve muhtemelen redmi note 12 pro 5g den daha önce güncelleme almayı bırakır
3 ay önce mi aldınız telefonu? Yani şöyleki bu telefonu şimdi alsam ne zaman güncelleme almayı bırakır, android 15 e kadar güncelleme alır mı? Ve şöyleki kamera benim için çok önemli bir etken, bundan uzun süre önce samsung a7 kullanıyorudm ve onun kamerası bile iyidi. Yani burada s20 fe çok avantaja giriyor redmi ye göre çünkü samsung kameraları tartıışılmaz derece de iyi. İşlemciye gelirsem, bu konudada s20 fe alıyor ki antutu puanına göre aralrında 150-200 bin puan farkı varEski olmasının bana göre hiçbir dezavantajı yok çünkü telefonun kendisi bir amiral gemisi. A veya M serisinden bir telefondan bahsediyor olsaydın o zaman işler değişirdi. Özellikleri dönemine göre üst düzeydeydi. Bugün günümüzde çıkan telefonların birçoğunda halen daha S20 FE'de bulunan özellikler yok. Bunun en çok bilineni 4K 60 FPS video kaydı seçeneği. Kardeşim yaklaşık 3 aydır S20 FE kullanıyor ve gayet memnun. Telefon özellikleri iyi durumda olduğundan güncelleme almasa dahi seni 3 yıl gibi uzun bir süre götürür diye düşünüyorum. Tabii garantici olmak istiyorsan, Samsung arayüzü ve kalitesi olmasa da olur diyorsan Redmi alman daha mantıklı bir seçenek.
ya sonuçta telefon güncelleme almadıkça hem yavaşlıyor hemde uygulamları açamaz hale geliyor ya o yüzden demek istedimGüncelleme olayına takılmayın. Ben 6ay öncesine kadar Poco f1 pro kullanıyordum. Eğer telefonu kırmasaydım hâlâ da kullanırdım. Hem hızlı hem kamerası şimdiki kullandığım note10s'den çok daha üstündü.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.