Redmi Note 12 Pro 5G'den Galaxy S21 FE'ye geçmeye değer mi?

Ömer1649

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F işlemci, Gigabyte H610M H anakart, 16GB Ram, Sapphire RX6600 8GB GPU, Windows 11 Directx12
İyi sosyaller herkese. Redmi Note 12 Pro 5G'den S21FE'ye geçmek istiyorum, donanım olarak elbette S21FE üstün ama, batarya süresi hakkında büyük bir düşüş olur mu geçiş yaparsam?

Şu anda S21 FE kullanıyorum hocam ekran süreniz 10 saat gibi bir rakam değilse günü ucu ucuna çıkarıyor diyebilirim (bu arada güç tasarrufu kapalı ve tam performans modda).

İyi Sosyaller herkese. Redmi Note 12 Pro 5G'den S21FE'ye geçmek istiyorum, donanım olarak elbette S21FE üstün ama, batarya süresi hakkında büyük bir düşüş olur mu geçiş yaparsam?

S21 FE 5G kamera açısından bayağı iyi biraz fazla ısınabilir eğer Snapdragon olan versiyona geçiş yapıyorsanız. Batarya süresi de Note 12 Pro 5G'yi çok aratmaz hocam sadece şarj hızı biraz yavaş Note 12 Pro 5G'ye göre

Şu anda S21 FE kullanıyorum hocam ekran süreniz 10 saat gibi bir rakam değilse günü ucu ucuna çıkarıyor diyebilirim (bu arada güç tasarrufu kapalı ve tam performans modda).
Ekran süresi ölçümünden pek anlamam ama ayarlardan pil kısmına baktığımda oyun oynamadan 9 saat aldığım yazıyor. Akşam yüzde 30 falan kalıyor. Oyun oynarsam belirgin düşüyor tabi.
Güç tasarrufu kapalı ve 120 hzde mi günü ucu ucuna çıkarıyor?

Bütçe ne kadar? 0 olarak geçilmez.
Bütçe en fazla 20bin, taksitle alacağım, Samsung almam şart arayüzünü beğeniyorum, s serisi olmalı. Xioaminin yazılımını berbat buldum ve takılmalar, gecikmeler fazla.

S21 FE 5G kamera açısından bayağı iyi biraz fazla ısınabilir eğer Snapdragon olan versiyona geçiş yapıyorsanız. Batarya süresi de Note 12 Pro 5G'yi çok aratmaz hocam sadece şarj hızı biraz yavaş Note 12 Pro 5G'ye göre
Harika, şarjda aratmasın yeter. Şarj hızına alışırım, zaten şuanki telefonun şarj cihazının hızlı şarj özelliği bozuldu, kaç watt çekiyor bilmiyorum ama 67 wattdan aşağı düştü. Hocam ısınıyor derken, oyun haricinde de mi ısınıyor? Mesela ne yapınca ısınıyor?

Son düzenleme:
Ekran süresi ölçümünden pek anlamam ama ayarlardan pil kısmına baktığımda oyun oynamadan 9 saat aldığım yazıyor. Akşam yüzde 30 falan kalıyor. Oyun oynarsam belirgin düşüyor tabi.
Güç tasarrufu kapalı ve 120 hzde mi günü ucu ucuna çıkarıyor?

Bütçe en fazla 20bin, taksitle alacağım, Samsung almam şart arayüzünü beğeniyorum, s serisi olmalı. Xioaminin yazılımını berbat buldum ve takılmalar, gecikmeler fazla.
A36 bakın.

Ekran süresi ölçümünden pek anlamam ama ayarlardan pil kısmına baktığımda oyun oynamadan 9 saat aldığım yazıyor. Akşam yüzde 30 falan kalıyor. Oyun oynarsam belirgin düşüyor tabii.
Güç tasarrufu kapalı ve 120 Hz'de mi günü ucu ucuna çıkarıyor?

Bütçe en fazla 20bin, taksitle alacağım, Samsung almam şart arayüzünü beğeniyorum, s serisi olmalı. Xiaomi'nin yazılımını berbat buldum ve takılmalar, gecikmeler fazla.

Harika, şarjda aratmasın yeter. Şarj hızına alışırım, zaten şu anki telefonun şarj cihazının hızlı şarj özelliği bozuldu, kaç watt çekiyor bilmiyorum ama 67 wattdan aşağı düştü. Hocam ısınıyor derken, oyun haricinde de mi ısınıyor? Mesela ne yapınca ısınıyor?

Hocam işlemci Snapdragon 888 ise ısınma belli ediyor biraz kullanımdan sonra aşırı değil ama belli oluyor bu cihazın Exynos ve Snapdragon olmak üzere iki versiyonu var tamamen işlemciden dolayı güçlü bir işlemci zamanına göre o yüzden hocam

Hocam işlemci Snapdragon 888 ise ısınma belli ediyor biraz kullanımdan sonra aşırı değil ama belli oluyor bu cihazın Exynos ve Snapdragon olmak üzere iki versiyonu var tamamen işlemciden dolayı güçlü bir işlemci zamanına göre o yüzden hocam
Rahatsız etmeyecek şekilde ısınma değilse sıkıntı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı