Hocam telefon şu an elimde bahsettiğin telefondan yazıyorum sana kesinlikle alınır bütçen kısıtlıysa, cihazda amiral gemilerinde bulunan özellikler bulunuyor günlük kullanımda asla üzmez seni. PUBG 60FPS oynatıyor ısınma asla olmuyor.
Hocam telefon şu an elimde bahsettiğin telefondan yazıyorum sana kesinlikle alınır bütçen kısıtlıysa, cihazda amiral gemilerinde bulunan özellikler bulunuyor günlük kullanımda asla üzmez seni. PUBG 60FPS oynatıyor ısınma asla olmuyor.
Ben çok oyun oynayan birisi değilim o yüzden telefonu çok zorlaycağımı düşünmüyorum
Ama bazı kullanıcılar kapanma sorunu olduğunu söylüyorlar o yüzden buraya danışmak istedim
ve sizin telefonu nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim lütfen internette satan distribütör garantili satıcılar var bende buradan almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Ne demeye çalışıyorsunuz eğer ki ben bu konulardan anlasaydım zaten sizinle muhattap bile olmazdım ben burada sizin fikirlerinizi önemli bularak karar veriyorum
zaten benim hangi konularla ilgileneceğime siz mi karar vereceksiniz siz kim oluyorsunuz