Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Bütçe
1tl
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar yeni telefon alacağım, Redmi Note 12 pro ise bayağı bir aklıma takıldı fakat internetten okuduğum kadarıyla bazı kullanıcılar ısınma problemi yaşıyormuş ve yazılımsal probremleri varmış, kullanan varsa geridönüş yaparsa sevinirim, teşekkürler (ayrıca A34 ve A53 arasında kalmış durumdayım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak kullanıyorum. Tecrübelerimi şöyle aktarayaım:
  • Isınma sorunu var ama nedense geceleri daha fazla. Yanacak gibi oluyor. Bir arkadaşım wifi açık olduğundan oluyor demişti ama kapatmama rağmen işe yaramıyor. Her gece yorganın altına sokmalık. Üşümezsin, öyle düşün.
  • Tasarım olarak güzel bir telefon, ne çok büyük ne çok küçük. Ama bundan önce Xiaomi Mi 9T kullanıyordum ve parmak izi sensörü ekran üstündeydi, bunda açma/kapama tuşu üstünde. Bir sene oldu hala alışamadım buna. Bir de zırt pırt açılıp duruyor.
  • Ara yüz olarak Android telefonları çok beğenmediğim için Niagara Launcher kullanıyorum, telefonu daha kullanışlı hale getiriyor.
Ben telefonu sadece Whats App, arama, bankacılık uygulamaları ve ucundan da sosyal medya için kullanıyorum. Bir daha gidip bu telefondan alır mıydım? Hiç sanmıyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…