Bütçeniz çok düşük değilse Redmi serisi alınmaz . Bütçe nedir hocam?Redmi Note 13 Pro yerine 12 Pro+ daha mantıklı geldi. 5G modeli ve işlemci kamera vs. daha iyi. Telefonu kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini kısaca yazabilir mi acaba?
Bütçeniz çok düşük değilse Redmi serisi alınmaz . Bütçe nedir hocam?Redmi Note 13 Pro yerine 12 Pro+ daha mantıklı geldi. 5G modeli ve işlemci kamera vs. daha iyi. Telefonu kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini kısaca yazabilir mi acaba?
Hocam ister inanın ister inanmayın İphone XS aldım geçen ikinci el android cihazlara bün basar. Sadece pilden şikayetçiyimBütçeniz çok düşük değilse Redmi serisi alınmaz . Bütçe nedir hocam?
Hangi ikinci el Android cihazlara bin basarmış hocam? Ne kadara aldınız? Ayrıca neredeyse 7 yıllık bir telefon almanız çok yanlış olmuş. Kötü bir cihaz.Hocam ister inanın ister inanmayın İphone XS aldım geçen ikinci el android cihazlara bün basar. Sadece pilden şikayetçiyim
Hocam kötü diyorsunuz güncel android cihazlara taş çıkaracak bir cihaz. Neresi kötü? Yüksek ayarlarda fps oyunu açan ve ısınmayan bir cihaz 8.000k’ya aldım her şey aktif değişensiz pil %85 512GBHangi ikinci el Android cihazlara bin basarmış hocam? Ne kadara aldınız? Ayrıca neredeyse 7 yıllık bir telefon almanız çok yanlış olmuş. Kötü bir cihaz.
2658 mAh batarya, 60hz yenileme hızı, A12 Bionic işlemci, 4 GB RAM ve bitmiş güncelleme desteği gibi özellikleriyle nasıl güncel Android cihazlara taş çıkarırmış hocam anlatır mısınız? 8.000 TL'ye çok daha iyi ikinci el cihazlar bulabilirdiniz. Aldığınız modelin elle tutulur tek yani 512 GB depolamaya sahip olması.Hocam kötü diyorsunuz güncel android cihazlara taş çıkaracak bir cihaz. Neresi kötü? Yüksek ayarlarda fps oyunu açan ve ısınmayan bir cihaz 8.000k’ya aldım her şey aktif değişensiz pil %85 512GB
Güncelleme desteği bitmedi İOS 18.3 kullanıyorum. Yıpranmıyor androide göre. A25’den en kötü daha iyi. Testlerini yaptım2658 mAh batarya, 60hz yenileme hızı, A12 Bionic işlemci, 4 GB RAM ve bitmiş güncelleme desteği gibi özellikleriyle nasıl güncel Android cihazlara taş çıkarırmış hocam anlatır mısınız? 8.000 TL'ye çok daha iyi ikinci el cihazlar bulabilirdiniz. Aldığınız modelin elle tutulur tek yani 512 GB depolamaya sahip olması.
iyi akşamlar3 gün önce aldığım telefon kutusu açıldığı için direkt 2. el statüsüne düşüyormuş yeni telefonu dert etmeme gerek kalmadı sağ olun cevaplar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.