X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #11 cekumi1 dedi: Hocam cihazınızın global sürümüne HyperOS gelmiş fakat Android sürümü 13, bakmak istersiniz diye link bırakıyorum. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan şikayet ediyorum ya daha sonra gelme ihtimali var mı sonuçta yeni çıktı Xiaomi böyle adilik yapmaz umarım.
cekumi1 dedi: Hocam cihazınızın global sürümüne HyperOS gelmiş fakat Android sürümü 13, bakmak istersiniz diye link bırakıyorum. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan şikayet ediyorum ya daha sonra gelme ihtimali var mı sonuçta yeni çıktı Xiaomi böyle adilik yapmaz umarım.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Şubat 2024 #12 Forumlarda Android 14 alacağı yazıyor hocam, şu anda başka bir bilgi yok ortalıkta ama büyük bir ihtimal alacaktır, takipte kalın bende takipteyim.
Forumlarda Android 14 alacağı yazıyor hocam, şu anda başka bir bilgi yok ortalıkta ama büyük bir ihtimal alacaktır, takipte kalın bende takipteyim.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #13 cekumi1 dedi: Forumlarda Android 14 alacağı yazıyor hocam, şu anda başka bir bilgi yok ortalıkta ama büyük bir ihtimal alacaktır, takipte kalın bende takipteyim. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam kutudan Android 11 le çıkmasıda şüphemi artirmiştı.
cekumi1 dedi: Forumlarda Android 14 alacağı yazıyor hocam, şu anda başka bir bilgi yok ortalıkta ama büyük bir ihtimal alacaktır, takipte kalın bende takipteyim. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam kutudan Android 11 le çıkmasıda şüphemi artirmiştı.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 6 Şubat 2024 #14 Xboxcu dedi: Hocam bende ondan şikayet ediyorum ya daha sonra gelme ihtimali var mı sonuçta yeni çıktı Xiaomi böyle adilik yapmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Xiaomi yapar. Çin romuyla global romun arasındaki farkları görsen.
Xboxcu dedi: Hocam bende ondan şikayet ediyorum ya daha sonra gelme ihtimali var mı sonuçta yeni çıktı Xiaomi böyle adilik yapmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Xiaomi yapar. Çin romuyla global romun arasındaki farkları görsen.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #15 Big Sumak dedi: Xiaomi yapar. Çin romuyla global ROM'un arasındaki farkları görsen. Genişletmek için tıkla... Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur?
Big Sumak dedi: Xiaomi yapar. Çin romuyla global ROM'un arasındaki farkları görsen. Genişletmek için tıkla... Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Şubat 2024 #16 Xboxcu dedi: Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur? Genişletmek için tıkla... Birşey olcağını sanmam yüksek ihtimal ile 13'de kalır.
Xboxcu dedi: Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur? Genişletmek için tıkla... Birşey olcağını sanmam yüksek ihtimal ile 13'de kalır.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 6 Şubat 2024 #17 Xboxcu dedi: Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur? Genişletmek için tıkla... Mi 6'ya MIU12'nin betasını çıkarıp tam sürümünü çıkarmayan adamlardan her şey beklenir.
Xboxcu dedi: Size de soralım hocam konuyu sizce durum ne olur? Genişletmek için tıkla... Mi 6'ya MIU12'nin betasını çıkarıp tam sürümünü çıkarmayan adamlardan her şey beklenir.
DragonHunters Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 403 Çözümler 2 7 Şubat 2024 #18 3 yıl Android güncellemesi yapılır yani Android 14 HyperOS birlikte gelir. 4 sene güvenlik güncellemesi yani sadece Android 13 HyperOS güncellemesi gelir telefonun çıkış tarihinden itibaren olur.
3 yıl Android güncellemesi yapılır yani Android 14 HyperOS birlikte gelir. 4 sene güvenlik güncellemesi yani sadece Android 13 HyperOS güncellemesi gelir telefonun çıkış tarihinden itibaren olur.
B bilall321 Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #19 Haylen gelmedi ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek