fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Merhaba, telefonum Xiaomi Redmi Note 12 Pro, aracım Fiat Egea, araca ekran taktırdım. İlk başlarda Android Auto bağlanıyordu fakat şu anlarda sanırım bağlanmıyor. Çünkü zlınk5'e girdiğimde hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, telefonum Xiaomi Redmi Note 12 Pro, aracım Fiat Egea, araca ekran taktırdım. İlk başlarda Android Auto bağlanıyordu fakat şu anlarda sanırım bağlanmıyor. Çünkü zlınk5'e girdiğimde hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Haziran 2024 #2 Teyp'ten Android Auto'yu açın. Ayalarlarda Android Auto'da araça bağlan yap. Ve kabloyu tak, Android Multimedya'larda geç geliyor bazen.
Teyp'ten Android Auto'yu açın. Ayalarlarda Android Auto'da araça bağlan yap. Ve kabloyu tak, Android Multimedya'larda geç geliyor bazen.