Redmi Note 12 Pro HyperOS geçilmeli mi?

Lynx8

Decapat
Daha fazla  
Telefonu yeni aldım şu an MIUI sürümündeyim. HyperOS geçmeli miyim? Sorun yaşar mıyım? HyperOS geçince pişman olmak istemiyorum ondan size soruyorum.

Telefonu yeni aldım şu an MIUI sürümündeyim. HyperOS geçmeli miyim? Sorun yaşar mıyım? HyperOS geçince pişman olmak istemiyorum ondan size soruyorum.

Ben Note 12 Pro ve Note 13 Pro Plus kullanıyorum kesinlikle hiçbir sorun olmadı bazenyeni açtığımda telefonu sadece simgeler gözükmüyor ama oda hemen geçiyor.

Yeni ve tam oturmamış sistem. Optimizasyonu MIUI kadar iyi değil. Mi 13T Pro kullanıyorum, HyperOS geçtim pişmanım. Aşırı ısınma ve PUBG de 3.elde oyunda takılmalar oluyor ısı kaynaklı. Telefonu yeni açtığında simgelerin yüklenmesi de uzun sürüyor. Sistemin tam oturmadığı bas bariz belli.

Eğer ki HyperOS'te olan özellikleri kullanmanız gerekiyorsa geçebilirsiniz fakat günlük kullanıcı iseniz önermem. HyperOS 2.0 güncellemesini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…