Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.020 Çözümler 11 15 Nisan 2024 #11 KEROXEA dedi: @Furkan_001 hocamın dediği gibi cihazınızdan da kaynaklı olabilir. Teknoloji şans işi sonuçta. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle hocam. Xiaomi Mi 13. Redmi Note 12S (2) toplam 3 cihazda deneyimledim bu durumu güncelleme sonrası batarya ölmüş gibiydi adeta. sıfırlama (hard reset) attıktan sonra durum düzeldi.
KEROXEA dedi: @Furkan_001 hocamın dediği gibi cihazınızdan da kaynaklı olabilir. Teknoloji şans işi sonuçta. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle hocam. Xiaomi Mi 13. Redmi Note 12S (2) toplam 3 cihazda deneyimledim bu durumu güncelleme sonrası batarya ölmüş gibiydi adeta. sıfırlama (hard reset) attıktan sonra durum düzeldi.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.219 Çözümler 22 15 Nisan 2024 #12 KEROXEA dedi: @Furkan_001 hocamın dediği gibi cihazınızdan da kaynaklı olabilir. Teknoloji şans işi sonuçta. Genişletmek için tıkla... En az dört, beş cihazda gözlemledim. Ayrıca interneti azıcık karıştırırsanız bulursunuz bu sorunu.
KEROXEA dedi: @Furkan_001 hocamın dediği gibi cihazınızdan da kaynaklı olabilir. Teknoloji şans işi sonuçta. Genişletmek için tıkla... En az dört, beş cihazda gözlemledim. Ayrıca interneti azıcık karıştırırsanız bulursunuz bu sorunu.