Redmi Note 12 Pro kendi kendine kapanıyor

Abdul0234

Hectopat
Yer
İstanbul/Batışehir
Daha fazla  
Meslek
12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor)
2 ay önce (17 Temmuz olması lazım) Vatan Bilgisayar'dan Note 12 Pro aldık. 1 ay kadar kullandım sonrasında da telefon şarj değeri 50'nin altına düştüğünde kapanıyordu. İki kere 30 altı, bir kere de 45 altı kapanmıştı. Sonra @GoktugT "kronik sorunlu" deyince tamam dedim, kronik hastalıklı malı aldık . Ondan sonra amcama dedim "amca kronik sorunlu telefonu almışız." o da tamam dedi ver dedi servise vereyim. Servise gitti, 1 ay dediler. Haydaaa. Oldu mu şimdi? Tamam dedim, beklerim dedim, geçti işte bir ay. Bu haftada konusunu açtım, dedimki telefon şimdi servisten gelmiştir, sor istersen dedim. Tamam dedi, gitti sordu geldi bana dediği şey şu:
-Telefona fazla uygulama yüklediğin için olmuş.
Nasıl cevap? Çok güzel değil mi? Buram buram yalan kokuyor. Her kelimesi, her harfi yalan kokuyor. Neymiş? Fazla oyun yüklemişim. Neymiş? Fazla uygulama yüklemişim. Patladım ya, harbi patladım. O zaman koskoca Xiaomi telefon hafızasını niye 256 GB yapsın? Akıl var, mantık var. Doğru değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
bildiğim kadarıyla batarya sağlığı kötü durumda olursa belli bir yüzdenin altına düştüğü zaman telefon kapanır en azından bilindik markalarda olan şey budur ama size söylenene bakılırsa büyük ihtimalle donanımdan kaynaklanan bir sorununuz var ve servis bunu bulamıyor

Telefon sıfır hocam.

Telefon sıfır hocam.
hatalı ürün göndermişler demek ki tüketici hakem heyetine başvurabilirsin hakkını aramak senin en doğal hakkın eğer kurumsal bir yerden aldıysan para iadesini ya da yeni cihaz gönderme seçeneğini direk sunacaklardır

Vatan Bilgisayardan aldık. Gitti artık ne dediyse amcam "Ürün kullanıcı tarafından halledildiği için değişimi unutun." dedi.

(Aslında böyle bir üslup kullanmamıştır ama ben böyle yazmak istedim.)

Vatan Bilgisayardan aldık. Gitti artık ne dediyse amcam "Ürün kullanıcı tarafından halledildiği için değişimi unutun." dedi.

(Aslında böyle bir üslup kullanmamıştır ama ben böyle yazmak istedim.)
Halledildiği derken içinden geçmiş mi anlamında yoksa işlem mi görmüş demek istediler eğer telefonda belirgin hasar veya arıza varsa zaten kabul etmezler direk senin sorununu da ona dahil ederler geri gönderirler ya da belirli fiyat karşılığı onarım veya üst modelini satmayı teklif ederler tipik satıcı profili zaten.

Hasar yok telefonda. Sağlam. Telefon 256 ROM'a sahip. Onun yarısı dolu olduğu için telefon kendi kendine kapanıyormuş. Öyle söylediler bize.

Hasar yok telefonda. Sağlam. Telefon 256 ROM'a sahip. Onun yarısı dolu olduğu için telefon kendi kendine kapanıyormuş. Öyle söylediler bize.
gram alakası yok madem o kadar kullandığında sıkıntı çıkaracak niye 2 katı kadar hafıza koyuyorlar tamamen baştan savma iş yaptıkları ve sizinle uğraşmak istemedikleri için öyle söylüyorlar ama onlara da suç bulmamak gerek çin menşeili firmaların çoğu nedense Türkiyeye ürettikleri cihazın yetkili servisini ,bayisini ya da teknik destek ekipmanlarını(donanım,yedek parça vb.) sağlamıyor zamanında kullanıcı hatasından dolayı ben de kendi cihazımı servise vermek istemiştim para karşılığı bile onarımı yapılamadı

İlk söylediğinize katılıyorum. Madem telefonda sorun var, adam akıllı söyle. De ki "Telefon kronik sorunlu, o yüzden kapanıyor." Ondan sonra da açıklamasını yapabilirsin. Aslında Tazminat davası açsam kazanma ihtimalim var mı? Eğer varsa anında açarım.

telefonda kırık çıkık yoksa yani davayı açtığın zaman telefonun üzerine yıkabilecekleri bir sıkıntı hasar yoksa rahatlıkla açabilirsin ilk defa davalık olmuyorlar ilk defa da tazminat ödemiyorlar tüketici hakem heyetine başvurabilirsin ben başka bir büyük mağazanın pazar yerinden yenilenmiş telefon almış ve para iadesinde sıkıntı yaşamıştım tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söylediğiniz anda sizinle ilgilenmeye başlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…