Redmi Note 12 Pro pişman eder mi?

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar dün akşam anneme Trendyol'dan 12K küsurlü Redmi Note 12 Pro aldık 256 GB hafıza 8 GB RAM 108 + 2+ 2 kamerası var sizce değdi mi? Neden Note 13 almadın gibisi yorumlar olmasın bütçemiz bu kadardı. Bu bütçede bu iyi mi?

12 pro almak yerine 11 t almak daha mantıklı 12 pro işlemci çöp kamera çöp cihaz sadece ismi var herhangi bir alternatif sunmuyor

Dün elime kargo ulaştı gerçekten mükemmel bir telefon. (Rom atmak için aldım yoksa samsung alıcaktım.)

Düz 12 Pro gerçekten sıkıntılı bir telefon, kasar, fazla ısınır. Ben 12 Pro 5G versiyonunu kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum, bu modelin hiçbir sıkıntısı yok.

Hocam annem WhatsApp Instagram kullanan birisi oyunla alakası yok ona göre iyi midir?

Bir süre ağır kullanımdan sonra kasma yapar ama anneniz için fazlasıyla yeterli bir telefon olduğunu düşünüyorum. Tabii bu kazık olduğunu değiştirmez, ama hafif kullanımda pişmanlık da yaşatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…