xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 8 Nisan 2025 #1 Selamlar, Telefona wipe data yaptım ve başlıktaki hatayla karşılaştım. Çözüm yolu arıyorum, teşekkürler.
Selamlar, Telefona wipe data yaptım ve başlıktaki hatayla karşılaştım. Çözüm yolu arıyorum, teşekkürler.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.191 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Nisan 2025 #2 xblast16 dedi: selamlar, Telefona wipe data yaptım ve başlıktaki hatayla karşılaştım. Çözüm yolu arıyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurd dışı sanırım, tekrardan ROM atılıp IMEI atılması gerekiyor.
xblast16 dedi: selamlar, Telefona wipe data yaptım ve başlıktaki hatayla karşılaştım. Çözüm yolu arıyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurd dışı sanırım, tekrardan ROM atılıp IMEI atılması gerekiyor.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 8 Nisan 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Cihazınız yurd dışı sanırım, tekrardan ROM atılıp IMEI atılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... YD maalesef, ROM yükledim ama yine bu hata devam ediyor. DFT Pro lazım sanırım, onun da ücretsiz olanı yokmuş. Telefoncu yapacak demek ki.
Heribert Yavuz dedi: Cihazınız yurd dışı sanırım, tekrardan ROM atılıp IMEI atılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... YD maalesef, ROM yükledim ama yine bu hata devam ediyor. DFT Pro lazım sanırım, onun da ücretsiz olanı yokmuş. Telefoncu yapacak demek ki.