Redmi Note 12 Pro Speed, POCO X5 Pro olarak görünüyor

Bende MIUI 14.0.7.0 global Android 12 var ve kasım ayında gelecek MIUI 15 ve Android 14 almama gibi bir durum olur mu?

Hocam bendede aynı durum War. Redmi note 12 pro speed olmasına rağmen Google vs yerlerde poco x5 pro olarak gözüküyor. Telefonun ayarlarında global ama imeil sorguladigimda çin versiyonu. Peki hocam şu anda sizdede çin sürümü yüklü olması lazım. Sizce globale geçelimmi yoksam çin versiyonunda kalalimmi daha doğrusu çin sürümü denilebilir. Ben yeni aldım kendim Xiaomi lerden anlarım. Birbirimize yardımcı olursak bari hatayı bir kez yapmış oluruz.

Anlayamadığım zaten global rom yüklü nasıl globale geçiyoruz hocam

Yok global room yüklü ama çin versiyonu. Dikkat edersen. Benimki öyle tabi ama bende tszcnsz roomu yüklü miu downloader indirdim. Ordada çin sürümü diyor. Ondan dedim acaba globale geçmek mantıklı olabilirmi.

Bu dediğinize hak verebilirim cihazı sahibinden üzerinden bilindik bir satıcıdan aldım aynı yere direnç değişimi için götürdüm cihaz elime geldiğinde pil performansı ciddi derecede düşmüştü ve kamera toz almaya başlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…