Redmi Note 12 Pro vs iPhone 11

Bütçe
12000 - 13000

Submarine03

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro AN515-58
CPU : Intel Core i7 12650H
GPU: NVIDIA Geforce RTX 4060
SSD: 500 GB
HDD : 320GB
Merhaba, şu anda Samsung Galaxy A10s kullanmaktayım 4 yıldır fakat artık telefonum güncellemelerden dolayı kasmaya başladı performansını artık beğenmiyorum zaten kamerası falan da kötüydü. Değiştirme gibi bir karar aldım fakat kararsız kaldım. Telefonda yaptığım çok fazla bir şey yok genellikle YT'da ve TikTok'ta video izleyeyim Instagram'da gezineyim nadir de olsa oyun oynayayım (PUBG gibi ağır oyunlar değil tabii ki) tarzında şeyler yapmaktayım ancak 4 yıldır telefonum güncellemeleri ala ala iyice kasmaya başladı ki kamera ile fotoğraf çekerken bile sıkıntı oluyor. Kamerada resim çekmek için beyaz tuşa bastığım zaman 5-10 saniye bekliyor ya da çekiyormuş gibi yapıp kaydetmiyor o yüzden yeni modellere yönelme gereği duydum. İnternette telefon fiyatlarına bakarken başlıkta belirttiğim modeli gördüm özellik olarak çok ilgimi çekti fakat diğer konulara baktığımda çöp bir cihaz olduğunu okudum. İkinci elde baktığımda bütçeme uyabilecek telefonların içerisinde iPhone 11 olduğunu da gördüm. Karar verebilmiş değilim. Sizce Redmi Note 12 Pro mu yoksa ikinci el iPhone 11 mi?

Not: Bütçem 12-13 bin lira civarındadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el 13K bandında iPhone 11'in durumu çok kötüdür. Bütçeyi biraz yukarı çıkarmanı tavsiye ederim.

İphone 11in güncelleme desteği 1-2 yıla kesilicek çok uzun ömürlü bir telefon değil, kamerası için alınır ama gündelik kullanıcaksan ve uzun ömürlü istiyorsan alınmaz.
2.el S21FE bakabilirsin arkadaşında dediği gibi.

İkisi arasından 11 tabii ki.
Bu fiyatlara ikinci el S21 de bulabilirsiniz.

Redmi Note 12 Pro 4G ise asla alma. Redmi Note 12 Pro 5G yeterli gibi sizin için ama cihaz TR olmadığı için kaçak alabilirsin. Daha ucuz fiyatlara da bulunur. Bu bütçeye arıyorsan S21 olabilir 2. El.

S20FE ye baktım fakat fiyat konusunda en uygun amazon.com.tr de buldum fakat hiç oradan alışveriş yapmadım alıp almamak konusunda şüpheliyim.

S20FE ye baktım fakat fiyat konusunda en uygun amazon.com.tr de buldum fakat hiç oradan alışveriş yapmadım alıp almamak konusunda şüpheliyim.
Hocam zaten fiyatı 11500 ile 13000 arasında değişiyor diye biliyorum. Güvendiğiniz bir yerden alın geçin. Pişman etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…