Merhaba, şu anda Samsung Galaxy A10s kullanmaktayım 4 yıldır fakat artık telefonum güncellemelerden dolayı kasmaya başladı performansını artık beğenmiyorum zaten kamerası falan da kötüydü. Değiştirme gibi bir karar aldım fakat kararsız kaldım. Telefonda yaptığım çok fazla bir şey yok genellikle YT'da ve TikTok'ta video izleyeyim Instagram'da gezineyim nadir de olsa oyun oynayayım (PUBG gibi ağır oyunlar değil tabii ki) tarzında şeyler yapmaktayım ancak 4 yıldır telefonum güncellemeleri ala ala iyice kasmaya başladı ki kamera ile fotoğraf çekerken bile sıkıntı oluyor. Kamerada resim çekmek için beyaz tuşa bastığım zaman 5-10 saniye bekliyor ya da çekiyormuş gibi yapıp kaydetmiyor o yüzden yeni modellere yönelme gereği duydum. İnternette telefon fiyatlarına bakarken başlıkta belirttiğim modeli gördüm özellik olarak çok ilgimi çekti fakat diğer konulara baktığımda çöp bir cihaz olduğunu okudum. İkinci elde baktığımda bütçeme uyabilecek telefonların içerisinde iPhone 11 olduğunu da gördüm. Karar verebilmiş değilim. Sizce Redmi Note 12 Pro mu yoksa ikinci el iPhone 11 mi?
Not: Bütçem 12-13 bin lira civarındadır.