Oyunla çok işimiz yok hocam, uz kullanıcıyız. Telefon kullanım ömrünü tamamlamasın, sosyal medya, mobil bankacılık, e-ticaret uygulamaları, tarayıcı, kamera... Vb günlük kullanımda kasma donma yapmadıkça kullanırım benim için sıkıntı olmaz.
GT 2 kötü bir seçenek değil ama işlemcisi düşündürttürüyor kronik sorunlu ısınıyor ısınınca SD 865 performansına düşüyor hatta daha da düşüyor performansı, tamam soğutma sistemi olabilir ama verimlilik güç tüketimi SD 865'ten daha fazla 65W hızlı şarj destekleyebilir ama pilinde belli bir ömrü var çok sık şarj edersen dayanmaz.
İhtiyaçlarınızı 10500 gibi fiyat etiketine sahip bir model bile karşılar üstelik 2028e kadar güncelleme alacak 3 ayda bir güvenlik yaması ve 4 büyük 4 tane ara güncelleme alacak üstelik dimensity 1080 SD 865'ten bile daha verimli.
Üstelik One UI, MIUI EMUI ColorOS Realme UI gibi arayüzlerden daha başarılı şahsen
Üstelik A34'te IP67 sertifikası var
Bugün güncellemesi kesilmiş S20 FE 4-5 yıl gider deniyorsa
Kaç yıl gider peki S20 FE?
Günümüzde S7 bile hala kullanılabiliyor
GT 2 götürmez demiyorum o da 4-5 yıl götürür babam Oppo A52 kullanıyor 3 yıl doldu hâlâ sağlam
Kağıt üstünde iyi olabilir onu kullandığınızda fark edersiniz.
Verimlilikte MT 1080 ve SD 865'ten kötü tamam 65W hızlı şarj ile pek dert değil ama çok sık şarj edersen pilin de ömrü var
Ve şarj olma hızında A34 ile aralarında 1 saat var
GT 2 33dk A34 90dk S20 FE 60dk bu da önemli ben A34'ün şarj olmasını bekleyemezdim S20 FE 60dk sürüyor bunda sorun yok ama fazladan 30dk beklemek
Aslında kişiye kalmış bir şey kişi ne bekliyor?
Bu beklentileri A34 bile karşılıyor neden daha fazla para versin?